Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marcel Ciolacu, anunt soc dupa alegerile parlamentare. Pentru ce functii doreste sa candideze

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu, anunt soc dupa alegerile parlamentare. Pentru ce functii doreste sa candideze

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a dezvaluit marti seara functiile pentru care doreste sa candideze, in ciuda faptului ca pentru acestea ar mai exista si alti doritori. Acesta are in vedere functia de presedinte al Camerei Deputatilor, vizata, atat de Ludovic Orban, dar si de Dan Barna. Acesta a explicat totodata ca in afara de el, . continuă pe Playtech

Traian Basescu, declaratii neasteptate dupa alegerile parlamentare. Care este regretul sau cel mai mare

Traian Basescu a vorbit luni seara despre rezultatul dezamagitor al PMP la alegerile parlamentare, dar acelasi timp a abordat si aparitia noului partid Alianta pentru Unirea Romanilor, o adunare care nu pare de origine romaneasca, potrivit fostului presedinte. Acesta a criticat agresivitatea cu care s-a impus in topul preferintelor romanilor. PMP a obtinut un rezultat .

Fenomenul partidului AUR si o radiografie a societatii romanesti, dupa alegerile parlamentare. Sociologul Gelu Duminica: Romania reala s-a simtit abandonata de partidele mari

Intr-un interviu acordat HotNews. ro, sociologul Gelu Duminica face o radiografie a societatii romanesti, dupa alegerile parlamentare castigate de PSD si a caror surpriza a fost Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). El spune ca multi dintre cei care au votat AUR nu au auzit in viata lor ce vrea acest partid, dar si-au gasit in el salvatorii, pentru ca s-au simtit abandonati de partidele mari.

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

Ce a facut Smiley cand a vazut rezultatele voturilor. Ce s-a intamplat dupa alegerile parlamentare

Smiley a facut un gest aparte cand a auzit rezultatul final al voturilor din cadrul alegerilor parlamentare de anul acesta. Ce s-a intamplat cu artistul? Vedeta tocmai ce ii oferise Ginei Pistol un cadou pentru Mos Nicolae. Gestul lui Smiley cand a vazut rezultatele voturilor la alegeri Smiley a ramas masca in urma rezultatelor alegerilor .

Surpriza uriasa dupa alegerile parlamentare. Rezultate partiale BEC dupa numararea a 95% din voturi

Biroul Electoral Central a numarat deja 95% din voturi, iar rezultatele partiale reflecta o mare schimbare de perspectiva a romanilor. Potrivit rezultatelor oficiale de pana acum, PSD se afla pe primul loc in preferintelor romanilor, urmat de PNL si USR-PLUS. O alta surpriza la alegerile locale a fost aparitie partidiului AUR, o formatiune politica necunoscuta, .

Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este vorba de prima declaratie a sefului statului dupa alegerile parlamentare de duminica, unde rezultatele provizorii indica o victorie a PSD, dar fara conturarea unei majoritati de stanga.

Buzaul, rosu dupa alegerile parlamentare. Datele oficiale de la BEJ

Este oficial! Buzaul ramane un judet rosu si dupa alegerile din 6 decembrie. Biroul Electoral Judetean a dat astazi primele date oficiale de la alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa rezultatele exit-poll: Romanii au aratat ca este nevoie de o schimbare

Antena 3 a comandat singurul exit-poll din tara, realizat de CURS-Avangarde. Liderii PSD au urmarit impreuna rezultatele iar Marcel Ciolacu a precizat, dupa inchiderea urnelor, ca actualul Guvern trebuie sa plece acasa.

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa ce premierul si-a anuntat demisia: Nu poti sa lasi tara intr-un haos pentru ca te-ai suparat. Ce a facut Orban este impardonabil

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului dupa aflarea rezultatelor alegerilor parlamentare reprezinta un act de iresponsabilitate, avand in vedere ca nu mai.

MARCEL CIOLACU: Prin votul de astazi romanii au aratat ca este nevoie de o schimbare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca prin votul de duminica romanii au aratat ca este nevoie de o schimbare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )