Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Lupta pentru putere capata proportii uriase, astazi mai mult ca oricand. Odata cu intalnirea de la Cotroceni, Marcel Ciolacu doreste sa se impuna in fata presedintelui. Liderul PSD sustine ca presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga si sa accepte infrangerea, luand in considerare nominalizarea facuta de PSD pentru functia de premier. Guvernarea condusa de Orban a . continuă pe Playtech

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Marcel Ciolacu: Presedintele Romaniei a recunoscut si chiar ne-a felicitat ca PSD a castigat alegerile Nu ne permitem o majoritate fragila Un guvern de uniune nationala, cea mai buna solutie in acest moment (VIDEO)

Marcel Ciolacu a sustinut o prima conferinta de presa, luni, dupa discutia purtata de presedintele Klaus Iohannis cudelegatia PSD in marja consultarilordintre seful statului si reprezentantii.

Marcel Ciolacu: Am informat pe toata lumea, vedeti, avem posibilitatea sa nu se constituie Parlamentul Romaniei pe data de 21

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, detinatorul functiei de presedinte al Camerei Deputatilor, sustine ca exista posibilitatea ca noul Parlament sa nu se poata constitui in 21 decembrie, daca nu este intrunit cvorumul. El spune ca nu instiga, dar ca fiecare poate sa aiba o problema in acea zi.

Declaratia lui Marcel Ciolacu inainte de consultarile de la Cotroceni: Iohannis sa ii dea mandat lui Rafila!

Liderul PSD Marcel Ciolacu va participa luni la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta PSD de il numi pe prof. Alexandru Rafila pentru functia pentru functia de prim-ministru al Romaniei.

Marcel Ciolacu, primele declaratii dupa intalnirea cu Iohannis: Presedintele a recunoscut ca PSD a castigat alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a facut primele declaratii dupa intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis pentru negocierile noului guvern.

Marcel Ciolacu: Presedintele chiar ne-a felicitat, ca PSD a castigat alegerile

Marcel Ciolacu a anuntat imediat dupa intalnirea delegatiei PSD cu presedintele Klaus Iohannis ca so.

MARCEL CIOLACU: Iohannis trebuie sa inteleaga faptul ca a pierdut aceste alegeri si trebuie sa accepte nominalizarea PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inainte de a participa la consultarile de la Cotroceni, ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa accepte ca a pierdut alegerile si sa-l desemneze pe Alexandru Rafila pentru a forma viitorul guvern.

Marcel Ciolacu: Nu avem alta varianta in Parlament si nu vom vota alta varianta decat prim ministru Alexandru Rafila

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu renunta la ideea ca viitorul deputat al partidului Alexandru Rafila sa fie desemnat premier de catre presedintele Klaus Iohannis, Ciolacu sustinand ca vor fi destui in Parlament care vor vota executivul pe care medicul il poate propune.

Marcel Ciolacu dezvaluie numele unicului premier pe care PSD il va vota in fruntea unui guvern de uniune nationala

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat, luni seara, ce va face formatiunea sa in cazul in care presedintele Klaus Iohannis va da curs sugestiei PSD si va nominaliza premierul unui guvern de uniune nationala.

Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut aceste alegeri si sa accepte nominalizarea PSD Alexandru Rafila, premier desemnat ii vom inmana programul nostru de guvernare (VIDEO)

Marcel Ciolacu s-a aratat de parere ca electoratul a sanctionat fosta guvernare condusa de domnul Orban si de domnul presedinte Iohannis. intr-o scurta declaratie sustinuta luni, inainte de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )