Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

Playtech Playtech,
Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anuntul despre noile restrictii la inceput de weekend: Sa ne ferim de acest virus pervers

Ludovic Orban s-a aflat astazi intr-o vizita in judetele Gorj si Alba, impreuna cu ministrul Transporturilor, pentru a verifica investitiile. in timpul declaratiilor de presa oferite, premierul Romaniei s-a adresat romanilor care pleaca in vacanta in acest weekend, rugandu-i sa aiba grija sa respecte masurile de preventie si sa-si protejeze familia. Avertismentul premierului pentru romani .

Belgia: Masca de protectie, obligatorie si pe strada

Noi masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului au intrat in vigoare sambata in Belgia, printre acestea numarandu-se obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete, pe strazile principale si in cladirile publice, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spatii deschise, in zonele aglomerate - Orban

Limitarea programului pentru terase si cluburi si obligativitatea purtarii mastii si in spatii deschise, in zone aglomerate, precum piata sau faleza, sunt masuri discutate de autoritati in aceste zile, a afirmat luni premierul Ludovic Orban. El a facut aceste declaratii in contextul in care a fost intrebat despre aglomeratia de pe litoral.

Orasul din Romania unde masca e obligatorie si in unele spatii publice. Functionarii, obligati sa-si noteze numele tuturor cetatenilor cu care au vorbit

Cresterea numarului de infectii cu noul tip de coronavirus a determinat autoritatile de la Iasi sa dispuna masuri suplimentare de protectie. Pe langa regulile stabilite la nivel national, autoritatile celui mai mare oras din Moldova impun cetatenilor, de la finele saptamanii trecute, sa poarte masca, in anumite conditii, si in spatiile deschise publice.

Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se discuta despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, atunci cand este vorba despre spatii foarte aglomerate, ca spre exemplu pe.

LUDOVIC ORBAN: Discutam despre impunerea purtarii mastii de protectie si in aer liber, in spatiile aglomerate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca se discutam despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, in spatiile foarte aglomerate.

Noi masuri de restrictie! Anuntul facut de Ludovic Orban! Ce ii asteapta pe romani?

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca se analizeaza mai multe masuri de prevenire a coronavirusului pentru zonele aglomerate, una dintre acestea fiind posibilitatea de a impune purtarea mastii in astfel de spatii, chiar daca sunt in aer liber.

BELGIA: Masca devine obligatorie in spatiile publice aglomerate

Belgia ia masuri suplimentare de siguranta dupa ce relaxarea a adus o crestere a cazurilor de coronavirus. De sambata, masca este obligatorie in toate locurile aglomerate, inclusiv in cele deschise - artere comerciale, targuri, piete, terasele hotelurilor, barurilor si restaurantelor, scrie Digi24.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

ALDE, reactie dura la declaratia lui Ludovic Orban privind obligativitatea purtarii mastii in aer liber

Reprezentantii ALDE au postat un mesaj pe o retea sociala in care critica declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la introducerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in aer liber. inainte de a impune noi masuri in privinta extinderii masurii de purtare a mastilor asigurati-va ca oamenii nevoiasi nu trebuie sa mai cheltuie banii de mancare si medicamente pe mastile la suprapret din farmacii, scriu acestia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )