Libnet.ro
UNICEF

18:15

Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Playtech Playtech,
Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Guvernul Orban s-a reunit, miercuri seara, pentru a adopta modificarile la starea de alerta prin introducerea de noi restrictii, incepand cu 1 august. CNSU: Masca pe strada, activitati comerciale nocturne interzise, distantare pe plaja. Guvernul Orban, anunt de ultima ora. Premierul, noi precizari despre restrictiile propuse Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti . continuă pe Playtech

Noi restrictii in Romania. Mastile, obligatorii in aer liber in zone aglomerate. Ce se intampla cu terasele DOCUMENT

Reuniti astazi in sedinta, membrii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta au stabilit si transmis spre aprobare Guvernului noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu SARS CoV-2 la nivelul intregii tari.

Noi restrictii pe litoral de la 1 august. Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea sta pe plaja

Autoritatile au decis. De la 1 august vor introduce noi restrictii pe litoralul romanesc. Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea sta pe plaja? Reguli de ultima ora. Se schimba totul.

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Ciolacu, mesaj transant: Guvernul Orban trebuie sa plece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca Guvernul Orban trebuie sa plece pentru ca nu a reusit sa atraga romanii de partea sa in lupta cu pandemia. in plus, social-democratul prezinta si o serie de promisiuni care nu au fost duse la indeplinire de premierul Orban si de ministrii din cabinetul sau.

Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece. Frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca Guvernul Orban trebuie sa plece deoarece nu a reusit sa convinga cetatenii sa fie alaturi de Executiv in lupta cu pandemia. El a adaugat ca frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte si comunicarea transparenta si credibila.

Traian Basescu matura cu Guvernul Orban, dupa explozia cazurilor de COVID-19: Trebuie sa plece Vela, Arafat, ministrul Sanatatii si Premierul

Fostul presedinte, Traian Basescu, a facut dezvaluiri zdruncinatoare la adresa actualei conduceri. Acesta considera ca, atat masurile de preventie adoptate, cat si cele de relaxare, nu au fost cele potrivite, ajungandu-se la actuala criza sanitara, datorata exploziei cazurilor de COVID-19. Am luat niste masuri salbatice care au iritat populatia Europarlamentarul PMP surprinde deseori cu declaratii .

Noi restrictii de la 1 august. Ludovic Orban: Nu se inchide NIMIC!

Romania intra intr-o noua etapa a restrictiilor. in urma cu scurta vreme premierul Ludovic Orban a anuntat ca va analiza astazi toate propunerile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si va decide daca romanii vor purta, sau nu, masti in spatiile publice. Masura ar urma sa intre in vigoare de sambata si se va aplica in anumite intervale orare.

Orban anunta noi restrictii de la 1 august

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 augusti.

Noi restrictii ar putea fi introduse din 1 august, la nivel local. Precizarile lui Orban

Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat marti premierul Ludovic Orban. El a spus ca este analizata propunerea ca obligativitatea purtarii mastii in spatii deschise sa poata fi luata de autoritatile locale. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta se va intruni marti pentru a discuta noile propuneri, care ar urma sa fie introduse in hotararea de guvern privind starea de alerta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3549 seconds )