Libnet.ro
UNICEF

22:15

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Klaus Iohannis a spulberat visul a milioane de pensionari. Cati bani vor primi in plus

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a vorbit despre suma de 80 de miliarde de euro de la Bruxelles si catre ce domenii va fi investita, alegeri locale, dar si majorarea pensiilor si alocatiilor. Klaus Iohannis, despre pensii si alocatii. Majorare .

Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, romanii au plecat in numar mare din tara pentru a munci in strainatate. Ei bine, acestia trebuie sa stie ce acte au nevoie pentru a primi pensie comunitara, cand vor atinge varsta de pensionare. Multi se incadreaza si pentru pensia din Romania, dar si din tara unde au lucrat.

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Pensii 2020. Se schimba varsta de pensionare in Romania. De cand se pot depune dosarele

Vesti proaste pentru romani! De la 1 iulie vor intra in vigoare noile reguli privind varsta de pensionare, prevazute in Legea Pensiilor. Astfel, varsta de pensionare creste, iar cei care asteptau acum sa iasa la pensie vor fi nevoiti sa mearga in continuare la locul lor de munca. Se schimba varsta de pensionare in Romania .

Veste uriasa pentru milioane de romani. Premiera grandioasa in Romania: planul secret al Guvernului

Guverul Orban este pe punctul de a da startul unei investitii uriase in Romania in plina pandemie de COVID-19. Milioane de oameni asteptau aceasta veste, care ne va face unici in Europa. Despre ce este vorba, aflati in paragrafele urmatoare. Premiera pentru Romania. Care este planul Guvernului Guvernul Orban se pregateste sa demareze o investitie .

Horoscop, joi, 30 iulie 2020: zi speciala pentru Sagetatori

Mijlocul saptamanii acesteia se deschide pe un fundal armonios format de Luna, aflata pe ultima suta de metri in Scorpion si Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Rac, Scorpion si Pesti se descurca in orice circumstante. Semnele Berbec, Leu si Sagetator primesc imboldul necesar pentru a actiona. Horoscop, joi, 30 iulie 2020 Berbec Esti nevoit sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )