Libnet.ro
UNICEF

13:45

Planul pus la cale de unguri. Ce se intampla acum in Transilvania

Playtech Playtech,
Planul pus la cale de unguri. Ce se intampla acum in Transilvania

Un amplu reportaj a fost facut in Ardeal de catre Publicatia franceza Le Monde, pe urmele relatiilor dintre Viktor Orban si maghiarii din Romania. Ce se intampla chiar acum in Transilvania. Care este planul pus la cale de unguri Le Monde scrie ca la 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, premierul . continuă pe Playtech

Emily Burghelea, dezvaluiri surpriza despre ce se intampla acum la Acces Direct. Nu doar Vulpita si Viorel s-au imbolnavit

Fosta asistenta de la Acces Direct, de la Antena 1, Emily Burghelea si-a spus parerea. Ce dezvaluiri a facut aceasta Emily Burghelea, dezvaluiri surpriza despre ce se intampla acum la Acces Direct. Nu doar Vulpita si Viorel s-au imbolnavit Joi, 23 iulie, emisiunea Acces Direct , de la Antena 1 nu a fost difuzata. Potrivit .

Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a Mirelei Vaida. Ce se intampla acum cu prezentatoarea tv

Mirela Vaida a anuntat, joi seara, la Observator, ca cei doi invitati permanenti, Vulpita si Viorel, si un membru al echipei Acces Direct au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Moderatoarea emisiunii tabloide din grupul Intact si-a facut doua teste COVID-19, rezultatul fiind negativ. Astazi mai era asteptat unul, pentru care nu a venit un .

3 ani de la moartea Denisei Manelista. Ce se intampla acum la mormantul ei. Toti au ramas uimiti

Cantareata Denisa Raducu, cunoscuta sub numele de Denisa Manelista, a murit pe 23 iulie 2017, la numai 27 de ani, din cauza unei boli care i-a macinat ficatul. S-au scurs trei ani de la trecerea sa in nefiinta, iar familia a decis sa ii schimbe complet locul de veci, care a luat foc la inceputul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )