Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre demisia lui Orban: Ne bagam singuri intr-o criza

Playtech Playtech,
Traian Basescu, despre demisia lui Orban: Ne bagam singuri intr-o criza

Traian Basescu a facut o serie de declaratii cu privire la o posibila demisie a lui Ludovic Orban din functia de premier, pentru a declansa alegerile anticipate. Ce crede fostul presedinte al Romaniei, isi va da sau nu Orban demisia? Traian Basescu: Orban nu va demisiona ca un soldatel de plumb Fostul presedinte al Romaniei . continuă pe Playtech

Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Traian Basescu o critica dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima data cand fostul presedinte al Romaniei se razboieste in declaratii cu primarul general al Capitalei. Traian Basescu, replici taioase la adresa Gabrielei Firea Cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Gabriela Firea a recomandat daca nu ne place .

Basescu, despre anticipate: E ridicol ca o forta de dreapta sa faca exact ca Dragnea, sa-si puna premierii sa demisioneze

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri seara, ca nu intelege motivul pentru care s-ar declansa alegerile anticipate, precizand ca ne jucam de-a Constitutia. E greu de inteles motivul pentru care fortezi intrarea in instabilitate, a spus fostul sef de stat, precizand ca i se pare ridicol ca o forta de dreapta sa faca exact ce l-a dus capul pe Dragnea, sa-si puna premierii sa demisioneze.

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern. Ce le-a raspuns jurnalistilor

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern, dar nu a dorit sa spuna clar daca demisioneaza de la Palatul Victoria pentru a declansa procedura de organizare a alegerilor parlamentare anticipate. Premierul Romaniei sustine ca anticipatele trebuie sa fie organizate odata cu alegerile locale. Ludovic Orban, despre demisia din guvern: Romania are .

Basescu, despre anticipate: Costurile acestei fantezii politice vor fi platite de populatie Mi s-ar parea ridicol ca un partid de dreapta sa faca exact ce l-a dus capul pe Dragnea (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu intelege ratiunile pentru care PNL vrea declansarea alegerilor anticipate parlamentare, caci un astfel de proces are loc doar atunci cind exista un scop, or scopul .

Basescu, despre anticipate: E greu de inteles motivul pentru care fortezi instabilitate

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu intelege motivul pentru care s-ar declansa alegeri.

Traian Basescu, previziune incredibila privind criza din Orientul Mijlociu: Apelul lui Trump va ramane fara rezultat

Traian Basescu este de parere ca solicitarea presedintelui american Donald Trump ca NATO sa se implice mai mult in procesul de pace din Orientul Mijlociu va ramane fara efect si asta deoarece europenii nu sunt pregatiti sa iasa din confortul lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )