Libnet.ro
UNICEF

21:17

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate. continuă pe Playtech

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

Destinatia de vacanta de la care romanii isi pot lua adio. Decizia de ultima ora

Pe fondul al cresterii alarmante a numarului de noi pacienti descoperiti pozitivi la testul COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei MAE) a raportat ca autoritatile cipriote au revizuit conditiile de intrare in Cipru, noile masuri urmand sa intre in vigoare astazi. Guvernul cipriot schimba regulile pentru turistii romani Conform informatiilor furnizate de autoritatile cipriota, MAE .

Avertizare de ultima ora de la Guvern. Milioane de angajati, in mare pericol: Suntem din nou intr-o situatie limita

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a lansat ieri un apel de responsabilitate fata de toti cetatenii. Reprezentantul PNL afirma ca Romania va reveni extrem de greu la normalitate, atata vreme cat nu exista cooperare in vederea luptei impotriva raspandirii noului coronavirus. Acesta a mentionat ca relansarea economica este prioritara, insa este nevoie de sprijin din .

Medic infectionist, avertisment de ultima ora! O noua categorie de persoane ajunge la Terapie Intensiva: Atentie! Nimeni nu este ferit de infectie

Medicul Adrian Marinescu atrage atentia asupra unei noi categorii de persoane care este grav afectata de infectia cu COVID-19. Desi autorititatile si medicii pun foarte mult accent pe protejarea principalei categorii de risc, cea a varstnicilor, se pare ca si tinerii pot ajunge la Terapie Intensiva. Tinerii, afectati de noul coronavirus Medicul infectionist a vorbit .

Noi masuri pentru romanii de pe plaja. Decizia valabila de la 1 august

Noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus vor fi impuse de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Exceptie de la distantarea de pe plaja vor face doar sotii si copiii. De la 1 August se vor impune noi masuri pentru romanii de pe plaja intr-o hotarare a CNSU se arata ca: Pentru .

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

Ultima ora. Scenariu negru pentru reinceperea scolilor. in ce conditii s-ar putea desfasura orele de curs

Reinceperea scolii se apropie cu pasi repezi, insa solutia unui start in conditii de siguranta pare sa le creeze probleme organelor competente. Din pacate, lipsa locurilor in scoli reprezinta un adevarat impediment pentru a se putea pastra distanta, atat de necesara in contextul pandemiei de COVID-19. in urma cu putin timp, Raluca Turcan a mentionat .

Google, decizie de ultima ora: Angajatii sai vor lucra de acasa pana in vara lui 2021

Decizie de ultima ora luata de Google. Angajatii sai vor putea lucra de acasa pana in vara lui 2021, anunta The Wall Street Journal. Initial, compania anunta ca oamenii se vor intoarce la birouri.

Google, decizie de ultima ora: Angajatii sai vor lucra de acasa pana in vara lui 2021

Decizie de ultima ora luata de Google. Angajatii sai vor putea lucra de acasa pana in vara lui 2021, anunta The Wall Street Journal. Initial, compania anunta ca oamenii se vor intoarce la birouri.

Ultima ora: castigatorul de la Puterea Dragostei, accident teribil. Eram plin de sticla. Pe mine m-au acuzat

Bogdan Mocanu a trecut prin clipe de groaza in cursul serii trecute. Acesta s-a trezit intr-un incident rutier fara sa-si dea seama. Cum s-a petrecut totul, care este starea sa de sanatate si care sunt primele declaratii ale tanarului despre cei i s-a intamplat? Bogdan Mocanu, accident rutier la Mamaia Cunoscutul castigator al sezonului cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )