Libnet.ro
UNICEF

08:30

Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Playtech Playtech,
Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, rupe tacerea cu privire la relatiile pe care le are cu fostul premier. Acesta il acuza ca, dupa experienta la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, esuand pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL. Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor Invitat la emisiunea Interviurile . continuă pe Playtech

Mircea Badea, avertisment dur pentru Ludovic Orban: I s-a mai intamplat o data

Mircea Badea intervine in scandalul PNL, unde Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban, cerandu-i inclusiv demisia. Acesta l-a acuzat pe liderul PNL ca a dus partidul la pierzanie si i-a cerut oficial demisia. Pe de alta marte, prezentatorul Mircea Badea ii reaminteste lui Ludovic Orban un moment similar din 2016, avand ca rezultat un .

Nicusor Dan, intrebat daca Ludovic Orban ar trebui sa demisioneze de la conducerea PNL: Are doua sau trei mari merite

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, intrebat daca Ludovic Orban ar trebui sa demisioneze din fruntea PNL, a declarat, luni seara, ca fostul premier are trei mari merite: a stabilizat PNL, a schimbat Guvernul Dancila si a contribuit decisiv ca Bucurestiul sa aiba primar de dreapta. Am un mare respect pentru el, a afirmat Nicusor Dan.

Secretarul general al PNL: Ludovic Orban trebuie sa plece! Exista o grupare reformista in interiorul partidului

Ludovic Orban trebuie sa plece de la conducerea PNL, pentru ca a condus discretionar partidul, iar in interiorul formatiunii exista o grupare reformista care isi doreste primenirea PNL, spune secretarul general al PNL, Robert Sighiartau.

Rares Bogdan il desfiinteaza pe Ludovic Orban: A pierdut ca papagalul toate ministerele importante

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a desfiintat pe Ludovic Orban, presedintele partidului, pe care l-a acuzat ca a pierdut ca papagalul toate ministerele importante, la negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea coalitiei de guvernare.

Rares Bogdan pune tunurile pe Ludovic Orban: Regret ca nu i-am cerut demisia dupa europarlamentare. Se crede lupul alpha. A dus la pierderea alegerilor

Prim-vicepresedintele Rares Bogdan a lansat duminica, intr-un interviu la AlephNews, o serie de critici la adresa presedintelui PNL Ludovic Orban, pe care il acuza ca ar fi trebuit sa-si dea demisia din functia de presedinte al partidului. Ludovic Orban se crede un fel de lupul alpha. Nu a consultat partidul cand a fost vorba de ministri. A venit cu o lista, a mai adaugat acesta.

Anca Dragu si Ludovic Orban se vor vaccina impreuna, maine la ora 10:00

Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Anca Dragu Senat) si Ludovic Orban Camera Deputatilor) se duc impreuna, marti, sa se vaccineze impotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, la ora 10:00.

Ludovic Orban se vaccineaza anti-COVID-19 marti dimineata, la Spitalul Militar Carol Davila din Capitala

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PNL, se va vaccina anti-COVID-19 marti, de la ora 10. 00, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila. Tot acolo s-au vaccinat,.

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel. Reactia minunata a blondei

Cristi Borcea si-a aniversat ieri ziua de nastere, implinind 51 de ani. Cu aceasta ocazie sotia sa i-a transmis un mesaj minunat pe retelele de socializare, prin care ii arata cat de mult il iubeste si apreciaza. De asemenea, Valentina Pelinel a spus si care a fost marea surpriza pentru ziua lui. Ce mesaj a .

Angela Merkel si Annegret Kramp-Karrenbauer asteapta determinare din partea viitorului lider CDU

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si Annegret Kramp-Karrenbauer, ministru al Apararii si presedintele in functie al Uniunii Crestin-Democrate CDU, centru-dreapta), au pledat vineri seara, pentru unitate si au declarat ca asteapta determinare din partea viitorului lider al partidului, potrivit Mediafax.

Alex Bodi, veste importanta din partea judecatorilor. Ce se intampla cu procesul

Alex Bodi a primit o noua veste extrem de importanta. Soarta afaceristului se judeca in continuare, dupa ce a primit acuzatii extrem de grele din partea autoritatilor. Ce se intampla in procesul fostului sot al Biancai Dragusanu? Noua decizie a judecatorilor in procesul lui Alex Bodi Soarta lui Alex Bodi e atent discutata de catre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )