Libnet.ro
UNICEF

13:00

Varsta de pensionare ar putea creste pana la 70 de ani. Care este justificarea oficiala a Guvernului Orban

Playtech Playtech,
Varsta de pensionare ar putea creste pana la 70 de ani. Care este justificarea oficiala a Guvernului Orban

Varsta de pensionare ar putea creste, pentru romani, iar masura vine la pachet cu o explicatie oficiala din partea Guvernului Orban. Varsta care ar putea ajunge sa fie stabilita in acest sens este cea de 70 de ani. Cifra este una care le starneste motive de ingrijorare locuitorilor tarii noastre. Mai ales persoanelor care au . continuă pe Playtech

Olguta Vasilescu trage un semnal de alarma pe tema cresterii varstei de pensionare: Nu veti mai beneficia deloc de pensie!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat intr-o postare pe Facebook, dupa ce vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca varsta de pensionare ar putea creste in Romania la 70 de ani.

Cine poate iesi la pensie in 2020. Cati ani trebuie sa fi implinit si care este stagiul minim de cotizare. CALCULATOR varsta pensionare

Varsta de pensionare se schimba la fiecare cateva luni pentru femei, in timp ce pentru barbati este aceeasi inca din anul 2015.

Vesti proaste, la inceput de an. Anuntul care arunca in aer ratele romanilor

Ratele romanilor ar putea creste ingrijorator la inceput de an. Totul depinde de Banca Nationala a Romaniei care poate arunca in aer Roborul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )