Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia. Imaginea care s-a viralizat pe internet

Playtech Playtech,
Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia. Imaginea care s-a viralizat pe internet

In timpul unei vizite la un spital care trata pacienti coronavirus, presedintele rus Vladimir Putin a purtat un costum de protectie si o masca respiratorie, in conditiile in care primarul Moscovei a precizat ca focarul din capitala rusa este mai grav decat estimarile initiale. Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia in timp . continuă pe Playtech

Vladimir Putin amana din cauza coronavirusului referendumul care i-ar asigura puterea si dupa 2024

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis miercuri amanarea din cauza epidemiei de coronavirus a referendumului pentru modificarea Constitutiei, informeaza Agerpres citand agentia DPA.

Un cutremur cu magnitudinea 7,6 s-a produs in largul Insulelor Kurile din Rusia

Un cutremur foarte puternic, cumagnitudinea de 7,6pe scara Richter, a avut loc miercuri, potrivit Reuters. Seismul s-a produs miercuri dimineata la orele 02. 49 GMT in largul Insulelor Kurile din Rusia,.

Le Point: Rusia: coronavirus, acest spin in talpa lui Vladimir Putin

Totul e sub control, asigura presedintele rus. Motivele foarte politice care il determina sa minimizeze amploarea flagelului. Denuntul vine din partea unuia din cei mai apropiati aliati ai Moscovei: Alexandr Lukasenko, presedintele autoritar al Belarusului. Infectarea cu coronavirus se raspandeste in Rusia, spune el.

Din Rusia, cu dragoste. Dublul standard in vremea coronavirusului: Cum exploateaza Putin criza privind Covid-19 din Italia

Se ia un premier disperat, Giuseppe Conte, in contextul in care aproape 60. 000 de cetateni italieni sunt infectati cu coronavirus, iar tara ta a dat cei mai multi morti de COVID-19. Rusia incarca imediat ajutoarele in avioanele militare si sunt trimise catre epicentrul pandemiei cu coronavirus, care acum este Italia, o tara a carei economie se prabuseste in acest moment.

Gestul facut de romani cand un spital din Verona a ramas fara masti

Romanii din Verona s-au mobilizat, dupa ce un spital a ramas fara masti de protectie. Comunitatea romaneasca din Verona a donat materiale si a confectionat masti pentru spitale. Efortul colectiv al romanilor a venit ce Ana, o asistenta medicala, a vorbit despre lipsa mastilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )