Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doctorul Virgil Musta, eroul in alb de la Timisoara, ne ofera 13 sfaturi pentru a ne proteja de coronavirus

Playtech Playtech,
Doctorul Virgil Musta, eroul in alb de la Timisoara, ne ofera 13 sfaturi pentru a ne proteja de coronavirus

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, se afla printre medicii din prima linie care lupta impotriva noului coronavirus si care a salvat cei mai multi pacienti infectati din Romania 55). Ce trebuie sa respecte toti cetatenii Acesta face apel la responsabilitatea tuturor oamenilor pentru a stopa . continuă pe Playtech

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, apel catre medicii care aleg sa demisioneze: Ne-am ales profesia la bine si la greu. Ramaneti pe baricade

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, care se afla in prima linie in criza coronavirus, face apel la cadrele medicale sa nu abandoneze acum. Nu avem o profesie oarecare, stiam de la inceput ca implica multe responsabilitati si riscuri, dar ne-am ales-o la bine si la greu, transmite medicul, in contextul in care in ultimele zile tot mai multi doctori demisioneaza, cer pensionarea sau intra in concediu de teama sa nu se imbolnaveasca, pentru ca nu au echipamente de protectie.

Doctorul Virgil Musta explica de ce a crescut la Timisoara numarul celor decedati din cauza coronavirusului

Dr. Virgil Musta, medicul de la Timisoara cu cei mai multi pacienti romani vindecati de coronavirus, a explicat luni, la Antena 3, de ce a crescut in ultimele zile numarul pacientilor decedati din cauza coronavirusului.

Doctorul Virgil Musta apel catre romani: Minciuna si nerespectarea regulilor conduc la consecinte tragice

Medicul Virgil Musta de la spitalul Victor Babes din Timisoara transmite un mesaj celor ce prezinta riscul de a fi infectati cu COVID-19.

Cum dezinfectam incaltamintea si hainele purtate afara. Sfaturile medicului infectionist Virgil Musta

Coronavirusul poate fi luat chiar si din praful din atmosfera, a explicat medicul specialist Virgil Musta de la spitalul Victor Babes din Timisoara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )