Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un startup sustine ca are solutia pentru criza din spitalele cu pacienti Covid-19

Playtech Playtech,
Un startup sustine ca are solutia pentru criza din spitalele cu pacienti Covid-19

Un startup din Romania sustine ca are solutia pentru a rezolva criza prin care trec spitalele romanesti in aceasta perioada. Creste numarul pacientilor infectati cu coronavirus de la o. continuă pe Playtech

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale.

Tudor Ciuhodaru: Solutia pentru a depista coronavirus este la un avion distanta

Tudor Ciuhodaru promoveaza solutia gasita de SUA, testul pentru depistarea rapida a coronavirusului. Medicul si europarlamentarul PSD solicita Guvernului sa mobilizeze ambasadele pentru a aduce in Romania un numar semnificativ de teste si astfel sa inceapa testarea pe scara larga a populatiei.

CORONAVIRUS |Rata mare de vindecare din Timisoara s-ar datora folosirii a doua medicamente antivirale. Purtator de cuvant: M-au sunat si din Elvetia sa le spun numele. Nu pot. Nu am dat inca la nimeni, nu am aprobarea spitalului

EXCLUSIV ONLINE Doua antivirale folosite in cazul pacientilor care s-au prezentat la Spitalul Victor Babes din Timisoara ar putea fi solutia pentru simptomele pacientilor cu Covid-19, dar din pacate, in.

Federatia Solidaritatea Sanitara prezinta situatia deficitului de personal din spitalele publice

Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania ofera tuturor celor implicati in lupta impotriva pandemiei COVID 19 si in informarea corecta si completa a populatiei accesul la informatiile privind deficitul de personal din unitatile sanitare publice, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Gabriela Firea: 30.000 de combinezoane pentru medicii din Bucuresti sunt blocate in vama!

Primarul General dezvaluie faptul ca procedurile vamale sunt unele dintre motivele pentru care se in.

PENTRU ADUNAREA DIN 27 APRILIE SIF Banat-Crisana propune doua variante de repartizare a profitului anului trecut

Dividend cu randament brut de 2,1% sau derularea unui program de rascumparare pentru 2,9% din actiunile SIF1 * Actionarilor li se va mai supune la vot ca 880. 000 de titluri SIF Banat-Crisana sa fie distribuite gratuit catre conducerea societatii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )