Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tara cu cei mai multi pacienti sustine ca 73% dintre acestia aveau si alte probleme de sanatate

Playtech Playtech,
Tara cu cei mai multi pacienti sustine ca 73% dintre acestia aveau si alte probleme de sanatate

La nivel mondial, exista peste 40. 000 de decese din cauza COVID-19, iar datele din aceasta tara arata ca sunt afectate mai ales persoanele cu probleme de sanatate deja existente. Statele. continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. Franta are cei mai multi pacienti in stare critica din lume. Autoritatile franceze au raportat alte 292 de decese si aproape 3.000 de cazuri noi in ultimele 24 de ore

Un numar de 292 de persoane au decedat in Franta, in ultimele 24 de ore, ducand bilantul fatalitatilor la un total de 2. 606, potrivit datelor furnizate de Worldometer. Mai mult decat atat, autoritatile.

COVID-19 in R. Moldova. Cei mai multi pacienti infectati au intre 50 si 59 de ani

Cele mai multe cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus din R. Moldova, 73 la numar, sunt in randul persoanelor cu varstele cuprinse intre 50 si 59 de ani. Raportul intre femei si barbati printre pacientii cu COVID-19 este de 168 la 130, transmite IPN.

Din ce in ce mai multi pacienti infectati cu coronavirus sunt asimptomatici. Estimarea specialistilor este de 25%-50%

Noi date arata faptul ca 25%-50% dintre pacientii infectati cu coronavirus sunt asimptomatici. Conform specialistilor, acesta este procentajul care este responsail si pentru raspandirea bolii.

Minciunile virale despre virus: ce cred cei mai multi romani

Atat romanii, cat si restul locuitorilor planetei, ajung sa considere adevarate lucrurile pe care le gasesc pe internet, desi unele sunt, in mod evident, dezinformari. Asta arata si un.

Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

Duminica noaptea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si-au unit fortele pentru un concert caritabil, complet neconventional. Iata aici tot show-ul inedit in care artisti de top au cantat de acasa! .

Coronavirus: Sedinta a presedintelui Iohannis cu premierul si cu mai multi ministri, de la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, de la ora 12. 30, o sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea crizei coronavirus cu premierul Ludovic Orban si cu mai multi membri ai Guvernului.

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

Cei mai buni dintre noi

Sistemul de educatie de dupa pandemie poate fi mai ieftin, mai bun si mai democratic decat toate modelele pe care le stim acum.

Unul dintre cei mai mari operatori de cablu dispare oficial. Sute de mii de abonati devin clienti Vodafone

Vodafone si UPC Romania au incheiat oficial procesul de fuziune. Drept urmare, in urma fuziunii, UPC Romania va inceta sa mai existe ca entitate juridica, incepand de marti 31 martie, fiind absorbita de Vodafone Romania.

Politia Locala Sector 4 a sanctionat mai multi tineri care nu au respectat ordonanta militara: Acestia au iesit din casa si au intrat ilegal pe un teren de sport rupand sigiliul de la poarta

Politia locala Sector 4 anunta ca a aplicat amenzi in valoare de 30. 000 persoanelor care in ultimele 24 de ore nu au respectat prevederile Ordonantei militare. Cele mai multe sau fost acordate tinerilor care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )