Libnet.ro
UNICEF

22:17

Ce o asteapta pe Simona Halep la Palermo! Mesajul primit de la organizatorii competitiei

Playtech Playtech,
Ce o asteapta pe Simona Halep la Palermo! Mesajul primit de la organizatorii competitiei

Simona Halep revine in circuitul WTA in luna august, cand va participa la turneul de la Palermo. Va fi prima competitie oficiala a romancei, dupa o pauza de mai bine de cinci luni. De la Dubai, in luna februarie, cand reusea sa castige finala in fata Elenei Rybakina. intre timp, pandemia de coronavirus a schimbat . continuă pe Playtech

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Palermo! Pe cine infrunta pentru un nou trofeu

Simona Halep revine in circuitul WTA la inceputul lunii august, dupa o lunga perioada de pauza. Romanca a jucat ultima data la Dubai, in luna februarie, competitie pe care a si reusit sa o castige. Ulterior, toate competitiile de tenis au fost anulate sau amanate din cauza pandemiei de coronavirus. Restartul se da la Palermo, .

Simona Halep, sanse minime sa mai participe la US Open 2020! Decizia care clarifica totul

Simona Halep revine in circuitul WTA la inceputul lunii august, cand va participa la turneul WTA de la Palermo. Va fi in Sicilia in perioada 3-9 august, dar nu exista detalii legate de restul competitiilor la care va mai participa. Totusi, un anunt de ultima ora pare sa clarifice foarte mult planurile romancei. Astfel, Simona .

Simona Halep a organizat o petrecere in Herastrau! Care a fost motivul si alaturi de cine a sarbatorit

Simona Halep revine in competitiile WTA la inceputul lunii august, cand va participa la turneul de la Palermo. Sunt deja cinci luni de la ultima partida oficiala, pauza provocata de pandemia de coronavirus. Ultimul turneu la care a participat fostul lider mondial este cel de la Dubai, acolo unde reusea sa se impuna. Dupa o .

Simona Halep, in razboi cu ANAF. Sportiva noastra, executata silit. A inceput procesul

Desi in plina pandemie, Simona Halep a incercat sa-si tina in frau afacerile si sa-si protejeze investitiile, dar au existat momente in care, tocmai datorita acestei situatii, sa fi intarziat cu anumite datorii catre statul roman. Simona Halep, in razboi cu ANAF Este stiut deja faptul ca prin intermediul ANAF, Simona Halep a fost anuntata .

Rares Bogdan, discutie neasteptata cu Angela Merkel. Mesajul primit de europarlamentarul PNL

Rares Bogdan a avut o discutie aparte cu nimeni alta decat Angela Merkel. Ce subiecte au fost puse pe nepusa masa si care a fost mesajul pe care l-a primit europarlamentarul PNL? Rares Bogdan, discutie cu Angela Merkel Rares Bogdan a vorbit in exclusivitate pentru fanatik. ro despre cum se vede Romania de la Bruxelles. Politicianul .

Ladislau Boloni, replici dure despre Simona Halep si Gica Hagi. Foame de regi si briliante!

Ladislau Boloni nu prea are cuvinte de lauda pentru Gheorghe Hagi, si nici pentru Simona Halep. Ladislau Boloni, replici dure despre Simona Halep si Gica Hagi. Foame de regi si briliante! intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, tehnicianul roman, considera ca Romania a avut doar doi sportivi cu adevarat importanti: Ivan Patzaichin si Nadia Comaneci. Fiind .

Simona Halep, desfiintata de o jucatoare de top. Ce a putut sa spuna despre romanca

Simona Halep nu este deloc pe placul unei colege de pe teren. O jucatoare de top a pus-o la zid pe romanca. Ce a spus despre campioana noastra? Simona Halep, pusa la zid de o jucatoare de top Olga Danilovici a afirmat ca tenismenele din fruntea top-ului WTA nu au un statut de star in .

Serena Williams, decizie radicala. Mare avantaj pentru Simona Halep

Serrena Williams a fost eliminata anul trecut, in turul al treilea la cel de-al doilea turneu de Grand Slam. La editia din acest an a Roland Garros, aceasta ar putea sa nu participe. Serena Williams, decizie radicala. Mare avantaj pentru Simona Halep Patrick Mouratoglou, antrenorul jucatoarei americane, spune ca aceasta va fi nevoita sa aleaga .

Simona Halep, in topul Forbes al celor mai de succes tineri sub 30 de ani din Europa

La 28 de ani, Simona Halep este una dintre cele mai bogate jucatoare din istoria tenisului! 36. 855 este suma oficiala pe care romanca a castigat-o din tenis, conform site-ului oficial al WTA. Doar surorile Williams si Maria Sharapova o depasesc din punct de vedere al veniturilor. Din intreaga istorie a tenisului feminin! Revista americana Forbes .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )