Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este George Puscas. Atacantul nationalei Romaniei U21 are o poveste impresionanta

Playtech Playtech,
Cine este George Puscas. Atacantul nationalei Romaniei U21 are o poveste impresionanta

George Puscas, 23 de ani, nascut in Marghita, Bihor, inceput bulversant, pasiune pentru fotbal aprinsa, legenda a tricolorilor. Batea mingea peste tot, pe unde apuca, iar de la stresat vecinii de la blocuri a ajuns atacant la U. S Citta di Palermo. Cine este George Puscas, atacantul nationalei Romaniei U21, si ce poveste are George Puscas . continuă pe Playtech

George Puscas: Secretul nostru, unitatea! in plus, cu atatia suporteri in tribune, vom fi ca acasa

Atacantul George Puscas a declarat, miercuri seara, ca secretul nationalei de tineret a Romaniei este unitatea, el subliniind ca jucatorii se vor simti ca acasa, avand in vedere numarul de fani din tribune.

George Puscas: Pot plange de fericire, de tristete nu am de ce, am scris istorie

Atacantul George Puscas a declarat, joi, dupa eliminarea de la Campionatul European de tineret, ca ar putea sa planga de fericire, nu de tristete, pentru ca echipa Under 21 a Romaniei a scris istorie.

George Puscas: Pot plange de fericire, de tristete nu am de ce. Am scris istorie

Atacantul George Puscas, autorul golurilor echipei Romaniei in semifinala pierduta cu Germania a declarat ca toti coechipierii sai trebuie sa fie mandri pentru parcursul la turneul final.

George Puscas: Avem o foame incredibila de succes

Atacantul George Puscas a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre semifinala cu Germania de la Campionatul European de tineret.

Drama lui Ionut Radu, capitanul de la Nationala Romaniei U21. Ce are cu el de fiecare data cand intra pe stadion

Capitanul de la Nationala Romaniei U21 poarta cu el un tricou cu un mesaj extrem de emotionant. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca tanarul sa aiba parte de o asemenea amintire neagra. Ionut Radu, drama nestiuta. Sora il vegheaza la fiecare meci Ionut Radu este unul dintre liderii generatiei care ne-a adus la EURO 2019.

Cine este Angelique Kerber, adversara Simonei Halep de la Eastbourne. Foarte periculoasa!

Simona Halep joaca joi, 27 iunie, de la ora 14:30, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, impotriva numarului 5 mondial, Angelique Kerber. Simona a vorbit despre duelul cu sportiva din Germania, despre care a spus ca este foarte periculoasa. Va fi a 11-a intalnire directa dintre cele doua jucatoare de tenis. Angelique .

Cine este Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazare. Aparitiile extravagante, strans legate de cercurile mondene in care se invarte

Lizeta Haralambie este cunoscuta ca fiind avocata lui Radu Mazare. De la prima aparitie publica nu titualura sa a atras atentia tuturor, ci felul in care se imbraca aceasta. Postarile sale din mediul online o arata ca fiind o impatimita a lumii mondene, de unde stilul extravagant. Lizeta Haralambie: aparitii ametitoare din lumea mondena Lizata .

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Reactiile jucatorilor Romaniei dupa performanta istorica reusita la CE Under 21: Ne-au ramas doua meciuri si daca o sa joc intr-un picior, o sa dau totul - Puscas

Atacantul George Puscas a declarat ca echipa nationala de tineret nu se multumeste doar cu calificarea in semifinalele Campionatului European. Ne-au ramas doua meciuri si daca o sa joc intr-un picior, o sa dau totul si o sa ma recuperez in trei zile, suta la suta, a spus Puscas.

DigiSport: Ce le-au strigat italienii pe strada jucatorilor Romaniei U21. Fotbalistii nostri au raspuns imediat

Romania Franta de la Euro 2019 este un meci important nu numai pentru tricolorii mici. O victorie a fotbalistilor pregatiti de Mirel Radoi ar reusi sa asigure calificarea in semifinale a nationalei de tineret a Italiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )