Libnet.ro
UNICEF

10:15

Foto. Asa arata Simona Halep la 18 ani! Imaginea de colectie care face furori in Italia!

Playtech Playtech,
Foto. Asa arata Simona Halep la 18 ani! Imaginea de colectie care face furori in Italia!

Simona Halep este gata sa revina in circuitul WTA la inceputul lunii august, dupa mai bine de cinci luni de pauza. in perioada 3-9 august jucatoarea din Constanta va merge in Sicilia, pentru turneul de la Palermo. Aducerea unei jucatoare cu doua titluri de Grand Slam la aceasta competitie este o mare lovitura data de . continuă pe Playtech

Simona Halep, mare favorita la Palermo! Cum arata cotele la pariuri

Simona Halep porneste ca mare favorita in primul turneu dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Romanca a ales sa mearga la Palermo si va fi favorita numarul unu a turneului. Este o competitie de categorie WTA International si se va disputa pe zgura, suprafata favorita a Simonei. Bookmakerii cred in romanca si au oferit .

Serena Williams, decizie radicala. Mare avantaj pentru Simona Halep

Serrena Williams a fost eliminata anul trecut, in turul al treilea la cel de-al doilea turneu de Grand Slam. La editia din acest an a Roland Garros, aceasta ar putea sa nu participe. Serena Williams, decizie radicala. Mare avantaj pentru Simona Halep Patrick Mouratoglou, antrenorul jucatoarei americane, spune ca aceasta va fi nevoita sa aleaga .

Un sofer de 18 ani a bagat in spital trei copii. Printre victime se afla si o fetita de doar doi ani

Un tanar in varsta de 18 ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Garii din comuna prahoveana Floresti a accidentat trei persoane care circulau pe partea dreapta a drumului, in acelasi sens cu autoturismul.

Prahova: Un tanar de 18 ani a lovit cu masina trei pietoni, intre care doi minori. O fata de 16 ani a intrat in stop cardiac, fiind resuscitata

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, pe un drum din localitatea Floresti din judetul Prahova, dupa ce au fost lovite de o masina condusa de un tanar de 18 ani. Una dintre victime, o adolescenta in varsta de 16 ani, a intrat in stop cardio-respirator in urma accidentului, fiind resuscitata si dusa la spital.

Simona Halep, in razboi cu ANAF. Sportiva noastra, executata silit. A inceput procesul

Desi in plina pandemie, Simona Halep a incercat sa-si tina in frau afacerile si sa-si protejeze investitiile, dar au existat momente in care, tocmai datorita acestei situatii, sa fi intarziat cu anumite datorii catre statul roman. Simona Halep, in razboi cu ANAF Este stiut deja faptul ca prin intermediul ANAF, Simona Halep a fost anuntata .

Ladislau Boloni, replici dure despre Simona Halep si Gica Hagi. Foame de regi si briliante!

Ladislau Boloni nu prea are cuvinte de lauda pentru Gheorghe Hagi, si nici pentru Simona Halep. Ladislau Boloni, replici dure despre Simona Halep si Gica Hagi. Foame de regi si briliante! intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, tehnicianul roman, considera ca Romania a avut doar doi sportivi cu adevarat importanti: Ivan Patzaichin si Nadia Comaneci. Fiind .

Simona Halep, sanse minime sa mai participe la US Open 2020! Decizia care clarifica totul

Simona Halep revine in circuitul WTA la inceputul lunii august, cand va participa la turneul WTA de la Palermo. Va fi in Sicilia in perioada 3-9 august, dar nu exista detalii legate de restul competitiilor la care va mai participa. Totusi, un anunt de ultima ora pare sa clarifice foarte mult planurile romancei. Astfel, Simona .

Simona Halep, desfiintata de o jucatoare de top. Ce a putut sa spuna despre romanca

Simona Halep nu este deloc pe placul unei colege de pe teren. O jucatoare de top a pus-o la zid pe romanca. Ce a spus despre campioana noastra? Simona Halep, pusa la zid de o jucatoare de top Olga Danilovici a afirmat ca tenismenele din fruntea top-ului WTA nu au un statut de star in .

Ce o asteapta pe Simona Halep la Palermo! Mesajul primit de la organizatorii competitiei

Simona Halep revine in circuitul WTA in luna august, cand va participa la turneul de la Palermo. Va fi prima competitie oficiala a romancei, dupa o pauza de mai bine de cinci luni. De la Dubai, in luna februarie, cand reusea sa castige finala in fata Elenei Rybakina. intre timp, pandemia de coronavirus a schimbat .

Galerie foto. Cum arata noua cucerire a lui Grigor Dimitrov. Ea l-a facut sa uite de Maria Sharapova si Nicole Scherzinger

Grigor Dimitrov este recunoscut pentru relatiile pe care le-a avut cu vedetele din sport si showbizz. Maria Sharapova si Nicole Scherzinger sunt cele mai cunoscute nume de pe lista impresionantp a bulgarului. Conform jurnalistilor de la Sportal. bg, Dimitrov a facut o noua cucerire de top. Este vorba despre Victoria Bonya, o cunoscuta prezentatoare din Rusia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )