Libnet.ro
UNICEF

21:32

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Playtech Playtech,
Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta de cartofi copti. Ingredientul secret care face toata diferenta

Te intrebi cum restaurantele obtin cartofii aceia perfecti? Iata care sunt sfaturile despre cum puteti face cei mai buni cartofi la cuptor cu piele sarata, crocanta si pufosi in interior. Cea mai buna reteta de cartofi copti, simpla si rapid de facut Cartofii sunt buni oricand si cu aproape orice reteta principala a mancarurilor, insa .

Cea mai buna salata de fructe, perfecta vara. Reteta e atat de simpla

Specialistii ne recomanda sa cunsumam cat mai multe fructe vara, deoarece aceste bunatati ale naturii sunt o parte importanta a unei diete sanatoase. Pline de vitamine si nutrienti necesari organismului, fructele nu ar trebui sa lipseasca de pe masa noastra. Asadar, astazi iti propunem desertul perfect: salata de fructe. De ce e recomandat consumul de .

Cea mai buna prajitura fara coacere. Reteta de prajitura cu capsuni

Daca ai pofta de un desert delicios si, totodata, usor de pretarat, lasa-te surprinsa de gustul prajiturii cu capsuni care nu necesita coacere, si a carei reteta ti-o prezentam in acest articol. Este un desert perfect pentru situatiile in care musafirii se anunta in ultima clipa si ai niste niscuiti si pudding printr-un sertar, in .

Cum se prepara cea mai buna ciorba radauteana. Reteta pe care trebuie sa o ai in casa

Reteta de ciorba radauteana este o reteta traditionala romaneasca, fiind una dintre cele mai bune. Este la fel de vestita ca ciorba de burta, dar se face cu carne de pasare. Care este secretul ca sa nu ti se branzeasca ciorba si ce fel de smantana trebuie sa alegi, afli in paragrafele urmatoare. Reteta de .

De ce pescuitul este cea mai buna metoda de relaxare, indiferent de anotimp

Adevarul despre calatoriile la pescuit este ca sunt mai mult pentru relaxare in natura si mai putin .

Cea mai buna veste pentru tinerii pensionari: schimbarile care te vor ajuta sa iesi la pensie

Intr-o perioada in care multi pensionari viseaza la pensii mai mari, ministrul Muncii vine cu o schimbare importanta pentru cei care asteapta sa iasa la pensie. Din varii motive, foarte.

Simona Halep, optimista inaintea revenirii in circuitul WTA! Ce spune despre participarea la US Open

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep, a plecat, vineri, spre Praga, unde va fi principala favorita la castigarea turneului ce se va desfasura saptamana viitoare.

Muzeul Luvru, cea mai buna referinta pentru pandemie: cati oameni i-au calcat pragul

Astazi, se face o luna de cand s-a redeschis muzeul Luvru din Paris, dupa o pauza de peste trei luni. in conditiile in care pandemia este pe un trend ascendent in Franta, este interesant.

VIDEO Cea mai buna reclama pentru Romania: printul Charles te convinge sa te plimbi prin tara

In contextul pandemiei de coronavirus, omul care face un efort semnificativ pentru a te convinge sa-ti faci vacanta in Romania este printul Charles al Marii Britanii. Pe bogatiile de.

Calatorii sigure si placute alaturi de cea mai buna companie de transport international WalTrans!

Datorita numarului mare de romani care aleg sa munceasca in Germania sau pentru ca aceasta tara a devenit foarte vizitata in ultimii ani, activitatea de transport catre aceasta destinatie a devenit una profitabila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )