Libnet.ro
UNICEF

19:17

Simona Halep i-a enervat rau pe italieni. Nu trebuia sa faca asta

Playtech Playtech,
Simona Halep i-a enervat rau pe italieni. Nu trebuia sa faca asta

Italienii sunt foarte furiosi pe campioana noastra. Ce decizie controversata a facut Simona Helep? Declaratii oficiale. Simona Halep, veste trista pentru italieni! Nu trebuia sa faca asta Din pacate, Simona Halep i-a suparat pe italieni, dar si pe fanii de peste tot din lume in urma deciziei sale de a se retrage de la Palermo. continuă pe Playtech

Probleme cu judecatorii pentru Simona Halep. Ce i-a facut justitia din Romania

Simona Halep se judeca cu Fiscul iar judecatorii par ca se joaca cu nervii Simonei. Ea a fost chemata la proces cu doar cateva zile inainte de un turneu important. Simona Halep probleme cu justitia din Romania. Ce i-au facut judecatorii Simona Halep se judeca cu Fiscul si contesta executarea silita a acestei institutii. Prin .

Simona Halep e in culmea fericirii! Sportiva tocmai a dat marea veste. Ne intalnim in august

Luna viitoare va veni cu surprize pentru iubitorii de tenis si pentru sustinatorii Simonei Halep. Sportiva noastra a dat marea veste: Ne intalnim in august!. Fanii si familia sunt in culmea fericirii. Simona Halep a dat vestea cea mare in perioada urmatoare, Simona Halep va fi tot mai prezenta pe terenul de tenis. Romanca noastra .

Palermo Open 2020. Cand va juca Simona Halep primul meci

Simona Halep 28 de ani) revine pe terenul de tenis, dupa 5 luni de pauza. Jucatoarea romanca si-a anuntat prezenta la turneul de la Palermo. Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, va participa.

Simona Halep, momente romantice alaturi de Toni Iuruc. Cum au fost surprinsi

Iubire mare in cuplul Simonei cu Toni! Cei doi viitori soti nu tin cont de nimeni si nimic si isi arata dragostea pe unde prind. Cum au fost surprinsi recent acestia? Halep si Iuruc, momente tandre in public Simona Halep traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Toni Iuruc. Desi diferenta de varsta este .

Simona Halep nu mai joaca la Palermo din cauza restrictiilor legate de pandemia din Romania

Simona Halep a renuntat sa participe la turneul de tenis de la Palermo, din cauza restrictiilor impu.

Simona Halep s-a retras de la Palermo

Jucatoarea Simona Halep a anuntat ca nu va participa la turneul international de la Palermo, competitie programata in perioada 3-10 august.

Simona Halep s-a retras de la Palermo Ladies Open

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la Palermo Ladies Open, primul turneu organizat dupa pauza cauzata de pandemia de COVID-19.

Decizia de ultim moment luata de Simona Halep

Simona Halep a anuntat, duminica, pe pagina personala de Facebook, ca a decis, in contextul cresterii numarului de cazuri de Covid-19 din Romania, sa nu participe la turneul de la Palermo, acolo unde era inscrisa pe tabloul principal.

Simona Halep s-a retras de la Palermo Ladies Open. Motivul numarului 2 WTA

Potrivit unui comunicat al organizatorilor turneului Palermo Ladies Open, Simona Halep, numarul 2 mondial, a decis sa se retraga de la acest turneu. Ieri eram foarte optimisti, chiar am informat stafful.

Cum ar putea scapa Simona Halep de carantina - Ce spune directorul turneului de la Palermo

Directorul turneului de la Palermo, Oliviero Palma, a declarat, sambata, ca este increzator ca principala favorita, Simona Halep, locul 2 WTA, va primi o derogare din partea guvernului italian pentru a fi exceptata de la carantina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )