Libnet.ro
UNICEF

14:01

Simona Halep a incalcat legea. Momentele socante cu sportiva in Bucuresti. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Simona Halep a incalcat legea. Momentele socante cu sportiva in Bucuresti. Ce s-a intamplat

Fie ca esti vedeta, fie ca esti simplu cetatean, cand vine vorba de regulile de circulatie, intr-o lume idilica ar trebui sa fie la fel pentru toata lumea. Numai ca, in lumea reala, nu toti respecta regulile. Regulile sunt reguli, pentru toata lumea Retragereafortata de la Turneul de la Palermo a Simonei Halep a facut . continuă pe Playtech

Simona Halep primeste o veste foarte proasta, chiar de la Ion Tiriac! Anunt de ultima ora al miliardarului

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa decizia de a nu face deplasarea la Palermo. Astfel, primul turneu al romancei ar urma sa fie la Praga, incepand cu 10 august. in plus, fostul lider mondial a decis sa nu participe la Western & Southern Open, turneu de categorie Premier 5. Halep nu vrea .

Simona Halep, atacata din nou de directorul turneului de la Palermo! Ce a spus despre romanca

Simona Halep a decis sa isi amane revenirea in circuitul WTA, programata initial pentru saptamana viitoare. Romanca se inscrisese la Palermo si chiar a primit o derogare de la autoritatile italiene pentru a nu sta in carantina. in ciuda acestor eforturi facute de organizatorii din Sicilia, Simona s-a retras de la Palermo. A explicat ca .

Simona Halep, decizie de ultima ora! Va participa la US Open si este cap de serie numarul 1!

Decizie de ultim moment a Simonei Halep. Cu doar jumatate de ora inainte de inchiderea inscrierilor pentru US Open, romanca a anuntat ca va merge la New York. Planul initial al Simonei era sa nu calatoreasca in SUA, din dorinta de a evita carantina la revenirea in Europa. in cele din urma, fostul lider mondial .

Simona Halep, in pericol sa nu poata participa nici la turneul de la Praga! Anuntul facut de oficialii cehi

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa ce a decis sa spuna pas turneului de la Palermo. Romanca a fost initial inscrisa la competitia din Sicilia, dar a decis ca riscurile sunt prea mari. Din cauza pandemiei de coronavirus, a ales sa nu mai calatoreasca in Italia. Asta la scurt timp dupa ce .

De ce nu merge, de fapt, Simona Halep la US Open. S-a aflat acum

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa ce a decis sa se retraga de la turneul de la Palermo. Mai mult, jucatoarea din Romania nu s-a inscris pentru Western & Southern Open, in SUA. Competitia de categorie Premier 5 a fost mutata de la Cincinnati la New York in acest an. Iar sansele .

Simona Halep, pe lista de participare la US Open

Simona Halep se regaseste pe lista participantilor la turneul de Mare Slem de la New York, desi in iunie era nehotarata in privinta participarii sale, in contextul pandemiei de coronavirus, spunand ca.

Anuntul care pune pe jar tenisul mondial! Simona Halep si Ion Tiriac sunt cei mai afectati

Pandemia de coronavirus a blocat mare parte a acestui sezon si continua sa afecteze tenisul in intreaga lume. Ion Tiriac a anuntat ieri, printr-un comunicat, ca autoritatile locale i-au recomandat sa nu organizeze turneul de la Madrid. Miliardarul roman, patronul competitiei din Spania, spunea ca va lua o decizie in scurt timp. Conform jurnalistilor de .

Simona Halep a ales corect! O jucatoare a izbucnit in lacrimi dupa ce a fost testata pozitiv cu COVID-19 la Palermo! Cum s-a terminat totul

Scene dramatice la Palermo, inaintea primului turneu WTA de la reluarea sezonului. Regulile sanitare sunt extrem de stricte in plina pandemie de coronavirus. Rosalie van der Hoek, jucatoare care evolueaza in proba de dublu, a trait momente cumplite in Sicilia. Olandeza a izbucnit in lacrimi in momentul in care a fost scoasa din hotel pentru .

Scene socante in Bucuresti. Un taximetrist a fost batut crunt, in plina strada

Scene socante pe un bulevard din Bucuresti, in plina zi. Un taximetrist a fost batut crunt de doi tineri pana a ramas inconstient in mijlocul strazii. Un trecator a anuntat Politia. Agresorii nu au fost inca prinsi. Imaginile au un puternic impact emotional. Taximetrist batut pana la inconstienta pe un bulevard central din Bucuresti Conform .

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )