Libnet.ro
UNICEF

22:32

Simona Halep primeste o veste foarte proasta, chiar de la Ion Tiriac! Anunt de ultima ora al miliardarului

Playtech Playtech,
Simona Halep primeste o veste foarte proasta, chiar de la Ion Tiriac! Anunt de ultima ora al miliardarului

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa decizia de a nu face deplasarea la Palermo. Astfel, primul turneu al romancei ar urma sa fie la Praga, incepand cu 10 august. in plus, fostul lider mondial a decis sa nu participe la Western & Southern Open, turneu de categorie Premier 5. Halep nu vrea . continuă pe Playtech

Simona Halep, atacata din nou de directorul turneului de la Palermo! Ce a spus despre romanca

Simona Halep a decis sa isi amane revenirea in circuitul WTA, programata initial pentru saptamana viitoare. Romanca se inscrisese la Palermo si chiar a primit o derogare de la autoritatile italiene pentru a nu sta in carantina. in ciuda acestor eforturi facute de organizatorii din Sicilia, Simona s-a retras de la Palermo. A explicat ca .

E oficial! Simona Halep a decis sa nu participe la turneul de la New York!

Circuitul WTA este gata de restart, dar Simona Halep spune pas la multe dintre turneele programate in aceasta perioada. Romanca a decis sa anuleze participarea la Palermo, iar acum a confirmat asteptarile legate de US Open Series. Halep nu este dispusa sa mearga la New York pentru ca asta ar insemna si doua saptamani de .

Simona Halep a ajutat-o pe Sorana Cirstea. Cele doua jucatoare sunt certate de multi ani

Simona Halep si Sorna Cirstea sunt doua din cele mai bune jucatoare romance de tenis, fiecare cu palmaresul ei, dar se pare ca prietenia dintre cele doua a fost la un moment dat intr-un impas. Simona Halep a ajutat-o pe Sorana Cirstea Cu toate astea, Simona se pare ca a facut primul pas spre reconciliere, .

De ce nu merge, de fapt, Simona Halep la US Open. S-a aflat acum

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa ce a decis sa se retraga de la turneul de la Palermo. Mai mult, jucatoarea din Romania nu s-a inscris pentru Western & Southern Open, in SUA. Competitia de categorie Premier 5 a fost mutata de la Cincinnati la New York in acest an. Iar sansele .

Retragerea de la turneele din SUA, egal dezastru pentru Simona Halep! Poate sa piarda multe locuri in clasamentul WTA

Simona Halep nu va participa la editia din acest an a Western & Southern Open, turneu mutat de la Cincinnati la New York. Lista jucatorilor de pe tabloul principal a fost publicata, iar romanca nu apare printre cei care si-au anuntat prezenta. Asta desi la turneul de categorie Premier 5 vor fi nume grele din .

Simona Halep a ales corect! O jucatoare a izbucnit in lacrimi dupa ce a fost testata pozitiv cu COVID-19 la Palermo! Cum s-a terminat totul

Scene dramatice la Palermo, inaintea primului turneu WTA de la reluarea sezonului. Regulile sanitare sunt extrem de stricte in plina pandemie de coronavirus. Rosalie van der Hoek, jucatoare care evolueaza in proba de dublu, a trait momente cumplite in Sicilia. Olandeza a izbucnit in lacrimi in momentul in care a fost scoasa din hotel pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )