Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avertismentul lui Bill Gates pe care nu doreai sa-l auzi: cand se va sfarsi pandemia, de fapt

Playtech Playtech,
Avertismentul lui Bill Gates pe care nu doreai sa-l auzi: cand se va sfarsi pandemia, de fapt

Bill Gates a devenit o autoritate destul de importanta pe subiectul pandemiei, iar lipsa sa de optimism derivata din cum merg lucrurile este evidenta. Fondatorul Microsoft a devenit lider de. continuă pe Playtech

Tatal lui Bill Gates a murit. Cine era William Henry Gates al II-lea

Bill Gates este in doliu. S-a stins din viata la 94 de ani in Seattle Bill Gates Sr. , tatal fondatorului colosului din Redmond. Moartea proeminentului avocat din Seattle a fost anuntata de fiul sau pe site-ul sau personal. Tatal lui Bill Gates a murit Bill Gates plange de moartea tatalui sau, fostul avocat William Henry .

BILL GATES: in 2021 vom putea depasi boala cel putin in tarile bogate

Fondatorul Microsoft Bill Gates, foarte implicat in lupta impotriva pandemiei covid-19 prin intermediul Fundatiei Bill si Melinda Gates, are incredere in aparitia la inceputul anului viitor a unui vaccin impotriva noului coronavirus, insa se teme ca tarile in curs de dzvoltare nu vor putea beneficia foarte rapid de el, conform news. ro.

Bill Gates trage un semnal de alarma: Exista riscul unei explozii a saraciei la nivel mondial

Fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, avertizeaza ca exista riscul unei explozii a saraciei la nivel mondial, din pricina efectelor negative generate de noul coronavirus. Bill Gates: Exista.

Bill Gates spune cand vor depasistatele bogate pandemia Covid-19. Ce se va intampla cu tarile sarace

Fondatorul Microsoft Bill Gates, foarte implicat in lupta impotriva pandemiei covid-19 prin intermediul Fundatiei Bill si Melinda Gates, are incredere in aparitia la inceputul anului viitor a unui vaccin impotriva noului coronavirus, insa se teme ca tarile in curs de dzvoltare nu vor putea beneficia foarte rapid de el.

Bill Gates: Ne asteapta o iarna grea, pandemia va lua sfarsit in 2022

Bill Gates este pesimist cu privire la cum va fi toamna in emisfera nordica si explica: Daca nu vom avea interventii, numarul mortilor, chiar si in SUA, va reveni la nivelul din primavara - noteaza RaiNews. it, citat de Rador.

Bill Gates, despre cand se va sfarsi, de fapt, pandemia de coronavirus

Descoperirea unui vaccin pentru combaterea coronavirusului reprezinta o preocuparea la nivel mondial. in aceste conditii, miliardarul american Bill Gates a declarat ca este de parere ca, pana la sfarsitul anului 2021, cea mai mare parte a populatiei va fi vaccinata.

William Henry Gates a murit la 94 de ani. Cu ce se ocupa tatal lui Bill Gates

William Henry Gates, tatal miliardarului si cofondatorului Microsoft,Bill Gates, a murit luni, la varsta de 94 de ani. Familia a declarat ca aceasta suferea deAlzheimer din 2018, iar decesul a avut loc ac.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )