Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum arata acum Anca Pandrea. Primele imagini cu vaduva lui Iurie Darie, dupa izolare

Playtech Playtech,
Cum arata acum Anca Pandrea. Primele imagini cu vaduva lui Iurie Darie, dupa izolare

Cu gandul la Iurie Darie, Anca Pandrea a trecut peste perioada dificila din izolare. El a fost virusul meu, a spus actrita in varsta de 74 de ani. Cum arata acum Anca Pandrea Este singura si are probleme de sanatate. Anca Pandrea a trecut cu greu peste perioada de izolare impusa de pandemia de coronavirus. continuă pe Playtech

A nascut Gigi Hadid. Primele imagini postate de parinti!

Gigi Hadid a nascut o fetita. Supermodelul si Zyan Malik au devenit pentru prima oara parinti si au postat imagini emotionante pe conturile lor de social media pentru a anunta nasterea micutei.

Primele imagini cu BMW M3 si M4 au ajuns pe internet inainte de lansarea oficiala

Noua generatie BMW M3 si M4 este programata pentru prezentare in seara zilei de 22 septembrie. Primele imagini au fost deja dezvaluite de un user Reddit. O serie de imagini oficiale cu noile BMW M3 si BMW M4 au.

Cum arata acum trupa ABBA. Agnetha, Bjorn, Benny si Anni-Frid s-au reunit pentru turneul aniversar de 50 de ani

Agnetha, Bjorn, Benny si Anni-Frid au fost, fara indoiala, una dintre formatiile legendare din istoria muzicii. La cei 50 de ani de la infiintare, cei patru cantareti au decis sa se reuneasca pentru un turneu aniversar. Iata cum arata acum trupa ABBA! Cum arata acum trupa ABBA, la 50 de ani de la lansare Nu .

Lino Golden si-a tunat bolidul de 80.000 de euro. Cum arata acum masina

La finele lunii august fanii aflau ca Andra Ghinea si Lino Golden nu mai formeaza un cuplu. Motivul, gelozia tanarului Radu Carstea. Modul lui de a trece peste a fost sa scoata cateva mii de euro pentru a-si tuna bolidul. Lino Golden si-a tunat bolidul de 80. 000 de euro Lino Golden, pe numele real Radu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )