Libnet.ro
UNICEF

18:15

Curs BNR pentru 22 septembrie 2020. Va pierde teren leul in fata monedei europene?

Playtech Playtech,
Curs BNR pentru 22 septembrie 2020. Va pierde teren leul in fata monedei europene?

Banca Nationala a Romaniei va publica astazi, dupa ora 13, noul curs pentru monedele de schimb. Astazi vom afla care sunt cotatiile pentru astazi, 22 septembrie. Tot astazi aflam si care este Indicele ROBOR in ultima vreme. Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar marti, 22 septembrie 2020 Pandemia cauzata de Covid-19 este . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 22 septembrie 2020. Temperaturi mai mari fata de normalul perioadei in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de astazi, 22 septembrie 2020, meteorologii anunta vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile din cursul zilei vor fi ridicate, mai mari fata de valorile normale ale acestei perioade.

Horoscop 22 septembrie 2020. Zodia care va ajunge la sapa de lemn daca nu limiteaza cheltuielile

Astrele vin cu noi informatii pentru cele 12 semne zodiacale! De ce trebuie sa se fereasca nativii si care sunt experientele care le vor aduce multe invataturi de calitate? Ce zodie trebuie sa se opreasca urgent din cheltuieli? Horoscop 22 septembrie 2020. O zodie trebuie sa renunte la cheltuieli Berbec Ai parte de un .

Coronavirus in Romania, 22 septembrie 2020. Numar surpriza de infectari

Coronavirus in Romania, 22 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat, astazi, un nou bilant al pandemiei de coronavirus, care arata ca in ultimele 24 de ore, numarul cazurilor de COVID-19 este de 1.

Horoscop zilnic - marti, 22 septembrie 2020. Nativii din zodia Fecioara sa acorde mai multa atentie starii de sanatate si sa regaseasca echilibrul

Mare atentie nativilor din zodia Fecioara. E momentul sa acorzi atentie starii tale de sanatatesi sa regasesti echilibrul. Horoscop zilnic - marti, 22septembrie 2020, pentru.

Horoscop 22 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Taurii jongleaza cu banii, Scorpionii au o zi plina de belsug

Ziua de azi poate aduce sanse neasteptate sau rasturnari de situatie, astfel ca trebuie sa fim adaptabili, pliabili si sa ascultam mai multe puncte de vedere. Va fi o zi frumoasa, mai ales pentru cei care isi folosesc intelepciunea.

MACRO NEWSLETTER 22 Septembrie 2020

Productia industriala din Polonia si-a accelerat cresterea anuala in august 2020, pana la 1,5%, de la 1,1% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 5,8%, dupa un avans de 3,4% in luna anterioara. Productia din industria prelucratoare a crescut cu o rata anuala de 2%, dupa o crestere de 1,1% in luna precedenta, in conditiile unui declin lunar de 6,2%, iar productia de energie a scazut cu o rata anuala de 2,7%, dupa o crestere de 1,8% in luna anterioara, pe fondul unui declin lunar de 1,4%. Sursa: GUS) .

Curs valutar BNR pentru luni, 21 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 21 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 21 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Horoscop 23 septembrie 2020. Zodia care risca sa ramana fara bani, dar care poate avansa in cariera!

Soarele a intrat din 22 septembrie in Balanta, ceea ce marcheaza, din punct de vedere astronomic, echinoctiul de toamna si denota inceputul unei perioade fructuoase pentru zodiile Gemeni, Balanta si Varsator. Horoscop 23 septembrie 2020: o zodie risca sa ramana fara bani, dar poate avansa in cariera Berbec Sunteti emotionali astazi si incepeti munca pentru .

Se intampla maine, 22 septembrie. 5 milioane de romani asteapta aceasta veste bomba despre pensii

Moment critic, pentru mai bine de cinci milioane de romani. Marti, 22 septembrie, se va lua decizia pe care oamenii o astepta de luni bune. Ce se va intampla cu majorarea acestor venituri? Bomba pentru milioane de romani. Marti se va decide soarta pensiilor Marti, la ora 13:00, se va organiza sedinta de plen in .

incepe azi, 22 septembrie, de la ora 16.30. Toti romanii au uitat aceasta informatie pretioasa

Astazi incepe toamna astronomica. Cu alte cuvinte, vom avea parte de echinochtiul de toamna, momentul din an cand ziua este egala cu noaptea, in orice loc de pe Pamant. Toamna astronomica incepe astazi, 22 septembrie, de la ora 16. 30 Toamna astronomica incepe in emisfera nordica si primavara astronomica incepe in emisfera sudica. Echinoctiul de toamna, .

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )