Libnet.ro
UNICEF

17:45

Este oficial. Zile libere platite pentru parinti. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca

Playtech Playtech,
Este oficial. Zile libere platite pentru parinti. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca

Chiar daca noul an scolar a inceput doar de o saptamana, in multe institutii de invatamant situatia s-a schimbat radical. Pandemia de COVID-19 ridica probleme seriose autoritatilor, dar si parintilor si bunicilor. in doar cinci zile de desfasurare a cursurilor, multe scoli au trecut de la orele de la clasa, la orele online, desfasurate in . continuă pe Playtech

Care sunt parintii care pot cere zile libere platite pentru a sta cu copilul acasa in perioada scolii online

Scoala a inceput de doar o saptamana, insa in multe dintre scoli scenariul initial a fost schimbat. Astfel, acestea au trecut din scenariul verde sau galben in scenariul rosu. Cu alte cuvinte, elevii invata exclusiv online. Tocmai de aceea, este important pentru parinti sa stie care sunt conditiile in care pot cere zile libere platite de la angajator pentru a ramane cu copilul la domiciliu.

SENAT: Parintilor li se pot acorda zile libere, in cazul limitarii sau suspendarii cursurilor scolare

Plenul Senatului a adoptat, astazi, un proiect initiat de Guvern care prevede acordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor in situatia limitarii sau suspendarii activitatilor didactice care presupun prezenta fizica in unitatile de invatamant si in unitatile de educatie anteprescolara ca urmare a raspandirii coronavirusului.

Parintii vor putea primi zile libere, in cazul suspendarii sau limitarii cursurilor scolare. Senatul a adoptat proiectul initiat de Guvern

In cursul zilei de luni, plenul Senatului a adopat un proiect initiat de Guvern, ce prevede acordarea unor zile libere parintilor, pentru supravegherea copiilor in situatia limitarii sau suspendarii.

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Mesaje de sfantul Matei. Idei de urari frumoase pentru cei care au acest nume

Conform calendarului romano-catolic, astazi 21 septembrie 2020, se sarbatoreste Sfantul apostol si evanghelist Matei. Mesaje frumoase pentru cei care poarta numele sfantului Matei Sfantul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodata el era unul dintre cei patru evanghelisti, alaturi de: Luca, Ioan si Marcu. El locuia in Capernaum si era .

Raed Arafat, mesaj pentru parinti si bunici: La poarta scolii, trebuie respectate regulile care se respecta si in scoala

La poarta scolii, trebuie respectate regulile care se respecta si in scoala, declara secretarul de stat RaedArafat.

Test COVID in loc de 14 zile de izolare pentru persoanele care se intorc in Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, 21 septembrie, ca in cursul acestei saptamani se va lua o decizie privitoare la inlocuirea masurii de izolare timp de doua saptamani cu cea a dovezii unui teste COVID negativ, pentru persoanele care se intorc din strainatate.

Amenzi de pana la 10.000 de lire pentru britanicii care nu respecta carantina

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat sambata guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand reducerea numarului de cazuri pozitive, noteaza AFP, citata de Agerpres. Premierul Boris Johnson, care a declarat in aceasta saptamana ca Regatul Unit se confrunta cu al doilea val de COVID-19, a prezentat noile masuri de restrictie aplicate locuitorilor din regiunile din nordul, nord-vestul si centrul Angliei, cele mai afectate. Printre aceste masuri, guvernul britanic introduce obligatia legala de autoizolare, cu incepere de la 28 septembrie, pentru persoanele testate pozitiv sau carora National Health Service NHS) le cere acest lucru.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Amenzi de pana la 10.000 de lire pentru persoanele care nu respecta autoizolarea

Persoanele care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul infectarii cu noul coronavirus vor fi sanctionatecu o amenda de pana la 10. 000 de lire, a anuntat sambata guvernul britanic in cursul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )