Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis, declaratie socanta cu privire la sistemul romanesc de sanatate. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, declaratie socanta cu privire la sistemul romanesc de sanatate. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada

Klaus Iohannis a facut in cursul serii de miercuri dezvaluiri infricosatoare, dar adevarate, cu privire la capacitatea sistemului medical romanesc de a gestiona o eventuala dubla pandemie. Presedintele Romaniei a avertizat in cadrul unei conferinte de presa ca pandemia este departe de a se fi terminat. Klaus Iohannis, apel la responsabilitatea romanilor in ziua in . continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestioneze o dubla epidemie de gripa si de COVID-19. Noi restrictii in momentul acesta nu sunt prevazute (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a abordat mai multe subiecte de interes de pe agenda publica. Dupa o deschidere in care a vorbit despre evolutia epidemiei.

Marcel Ciolacu, replica taioasa pentru Klaus Iohannis: Nu sunteti trist, domnule Iohannis?

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, aduce acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis. Haideti, domnule Iohannis, sa va dau eu cateva motive pentru care ar trebui sa fiti trist!.

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

Conflict major, Klaus Iohannis a fost implicat. LIVE

Dupa o calatorie fara sfarsit, Metroul din Drumul Taberei este inaugurat astazi, 15 septembrie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. UPDATE, ora 12:11: Activista PSD Oana Lovin a fost luata de jandarmi dupa ce a strigat la portavoce m**e Klaus Werner Iohannis. UPDATE, ora 11:58: Primele declaratii inainte de eveniment. Premierul a declarat ca metroul este .

Klaus Iohannis i-a schimbat din functii. Decizia de ultima ora luata de presedinte

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat astazi decretele de rechemare a unor ambasadori romani din functiile detinute in diferite tari. Lista cuprinde nume importante de diplomati ce au detinut aceasta functie pana astazi. Klaus Iohannis i-a schimbat din functii Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind revocarea unor ambasadori romani. Printre diplomatii reamintiti in .

KLAUS IOHANNIS: Astfel de apucaturi electroraliste am vazut pe vremea lui Dragnea

Klaus Iohannis a reactionat dur la amendamentele aduse de parlamentarii PSD rectificarii bugetare si.

Klaus Iohannis: La nivelul OMS nu exista un consens privind testarea in masa a profesorilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu exista un consens la nivelul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in ceea ce priveste testarea in masa a profesorilor. Klaus.

Klaus Iohannis, despre o eventuala aplicare a majorarii de pensie de anul viitor: Trebuie sa tinem cont de constrangerile bugetare (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca trebuie tint cont de constrangerile bugetare pentru a putea fi majorata pensia si in anul 2021. Klaus Iohannis: Sustin cu mare entuziasm.

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

KLAUS IOHANNIS: Magistrala M5 este o mare realizare si risca sa devina o legenda a amanarilor

Magistrala de metrou M5 este o mare realizare si risca sa devina o legenda a amanarilor, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )