Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce lovitura da Gigi Becali! Transfera patru fotbalisti de la o rivala si ii baga pe toti in teren cu Slovan Liberec

Playtech Playtech,
Ce lovitura da Gigi Becali! Transfera patru fotbalisti de la o rivala si ii baga pe toti in teren cu Slovan Liberec

FCSB este intr-o situatie critica inainte de partida cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa Leauge. Mihai Pintilii, antrenorul de conjunctura al formatiei lui Gigi Becali, are doar 9 jucatori de camp valizi. Lotul FCSB este decimat de pandemia de coronavirs. La randul sau a devenit principal dupa ce Toni Petrea a fost si el testat . continuă pe Playtech

Cum a pierdut Gigi Becali 150.000 de euro intr-o singura noapte, la poker. Dezvaluiri bomba de ultima ora

Regele barbutului face dezvaluiri bomba! Cum a pierdut Gigi Becali 150. 000 de euro intr-o singura noapte, la poker. Detalii incredibile! Gigi Becali a pierdut 150. 000 de euro intr-o noapte Ion Parnica, zis si Regele barbutului, a facut dezvaluiri incendiare despre cea mai tare noapte de poker cu Gigi Becali. Prieteni de peste 40 de ani, .

Gabriela Firea, nunta de lux. Cate mii de euro i-a dat nasul Gigi Becali in plic. Cat noroc!

Gabriela Firea a avut o nunta impresionanta! Tot peisajul dictat de aranjamente, vestimentatii si invitatii veniti strigau a opulenta. Nasii au fost si ei pe masura, iar darul la finalul serii a aratat si el asta. Cat si-a rupt Gigi Becali din buzunare in ziua cea mare? Gabriela Firea, nunta de mii de euro. Cat .

Anamaria Prodan, socata de gestul lui Gigi Becali! Cum a refuzat 25 de milioane de euro patronul FCSB

Dennis Man este unul dintre cei mai curtati jucatori de la FCSB. iar forma buna prin care trece a readus in discutie un posibil transfer. Atacantul a marcat doua hat-trickuri in ultimele doua partide, cu Backa Topola si FC Arges. Dar echipa care vrea sa il achizitioneze va fi nevoita sa faca un efort financiar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )