Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mihai Sora a facut anuntul despre vaccinul anti-covid. Reactii imediate ale admiratorilor

Playtech Playtech,
Mihai Sora a facut anuntul despre vaccinul anti-covid. Reactii imediate ale admiratorilor

Filozoful Mihai Sora, in varsta de 103 ani, a publicat, recent, pe contul sau de socializare un mesaj legat de vaccinarea anti Covid-19. Ce tranmite filozoful prin intermediul mesajului postat? De cand a aparut pandemia de Covid-19 in Romania, celebrul filozof si scriitor, Mihai Sora a transmis mai multe mesaje prin intermediul retelelor de socializare. continuă pe Playtech

Mihai Sora: Sunt intrebat intepat sau mai duios daca ma voi vaccina. Ce decizie a luat academicianul

Mihai Sora 104 ani) a anuntat ca se vaccineaza anti-COVID-19. Academicianul a facut anuntul intr-un mod atipic, prin care si-a exprimat nemultumirea cu privire la tensiunile sociale in contextul.

Ce le raspunde Mihai Sora celor care-l intreaba daca se va vaccina: Tafna care s-a instapanit pe unii dintre romani chiar nu-si are rostul in vremurile acestea

Mihai Sora le raspunde intr-o postare pe Facebook celor care il intreaba daca se va vaccina, exprimandu-si indignarea cu privire la unele dintre reactiile romanilor.

Mihai Sora: in toata rautatea lui, virusul acesta ne va ajuta, poate, sa refacem armonia dintre generatii

Filosoful Mihai Sora spune ca l-a emotionat nepus ca multi copii incearca sa isi inscrie parintii si bunicii pe platforma buclucasa pentru a se vaccina impotriva COVID. Virusul acesta ne va ajuta sa refacem armonia dintre generatii, spune filosoful in varsta de 104 ani.

Mihai Traistariu, dezvaluire soc despre colegii artisti. Cine a facut videochat in 2020

Mihai Traistariu, renumitul artist a trecut printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar, ca de altfel toti artistii romani. Pandemia i-a tinut in stand by, fara concerte sau evenimente publice. Acest lucru, se pare ca le-a afectat serios buzunarul. Problema pandemiei a afectat toate domeniile, insa pe artisti parca i-a lovit din plin. Printre .

Raed Arafat, informatii excelente despre vaccinul anti-Covid-19. Cat timp dureaza, de fapt, imunitatea oferita de acesta

Raed Arafat vine cu vesti imbucuratoare despre vaccinul anti-Covid-19. Potrivit ultimelor studii efectuate, imunitatea oferita de ser dureaza cel putin sapte, opt luni. De asemenea, seful DSU explica ce se intampla cu persoanele vaccinate care fac parte din obiectul de studiu al oamneilor de stiinta si al medicilor. Raed Arafat, informatii de ultima ora despre .

Medicul Virgil Musta raspunde la 45 de intrebari firesti despre vaccinul anti-COVID-19

Mdicul Virgil Musta a postat raspunsuri la 45 de intrebari firesti despre vaccinul anti-COVID-19, atingand subiecte precum modalitatea in care actioneaza vaccinul, cat ofera protectie si ce trebuie sa faca cei care sufera de diferite boli.

George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament

George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament. Ce se intampla cu Alianta pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. AUR a facut anuntul neasteptat. Ce legi va sustine George Simion in Parlament George Simion, liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) a facut anuntul la care nu se .

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Vrea sa se insoare cu Antonia. Sportivul a facut anuntul live, la TV: Velea, sa nu te superi

Kickboxerul Benny Adegbuyi, in varsta de 35 de ani a fost prezent ieri in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a acceptat sa participe la sosurile iuti. Vrea sa se insoare cu Antonia! Acesta a mancat iute mai mult decat sa raspunda la intrebarile incomode pregatite de Catalin Maruta, semn ca rezista bine in fata provocarilor.

Mutarea socanta a lui Albert Bourla, CEO-ul Pfizer. Ce a facut dupa ce vaccinul a iesit pe piata

Dupa ce a refuzat sa se injecteze cu serul menit sa ne protejeze de COVID-19, Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a facut o mutare socanta. S-a aflat ce a facut afaceristul dupa ce vaccinul a iesit pe piata si a fost declarat ca fiind 95% eficient. Decizie neasteptata luata de CEO-ul Pfizer Daca in urma cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2954 seconds )