Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Simona Halep, despre o posibila retragere de la Roland Garros: Recunosc, sunt ingrijorata

Playtech Playtech,
Simona Halep, despre o posibila retragere de la Roland Garros: Recunosc, sunt ingrijorata

Simona Halep nu are prea mult timp sa sarbatoreasca titlul de la Roma, al treilea consecutiv pentru ea in 2020. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a plecat deja la Paris, pentru turneul de la Roland Garros. Doar ca Simona recunoaste ca este ingrijorata din cauza problemelor pe care pandemia de coronavirus le provoaca in . continuă pe Playtech

FOTO Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a ajuns la Paris

Castigatoare a trofeului la Roma Premier 5), Simona Halep a schimbat zgura de la Foro Italico pe cea de la Roland Garros. Ultimul Grand Slam al anului va avea loc intre 27 septembrie si 11 octombrie, iar jucatoarea noastra este vazuta mare favorita la castigarea competitiei.

Sansele Simonei Halep de a castiga din nou Roland Garros-ul. Ce spun cotele de la casele de pariuri + Marile absente de la turneul de Grand Slam

Roland Garros, una dintre cele mai urmarile competitii sportive din lume, se desfasoara in perioada 21 septembrie - 11 octombrie. Calificarile au inceput de ieri, iar la proba de feminin, simplu, Simona Halep.

Panica la Roland Garros: 5 jucatori au fost eliminati! Ce se va intampla cu Simona Halep

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros este zguduit de noi cazuri de COVID-19. Alti doi jucatori din rundele de calificare pentru Openul Frantei au primit rezultate pozitive la coronavirus. Declaratia a fost facuta de Federatia Franceza de Tenis, duminica. Alte trei persoane au fost in contact strans cu un antrenor care a iesit .

FOTO Imagini spectaculoase de la Roland Garros: Ce schimbari vor gasi Simona Halep si ceilalti sportivi in complexul parizian

Turneul de la Roland Garros se apropie cu pasi mari de prima zi a partidelor de pe tablourile principale, lucru care se va intampla duminica, 27 septembrie. Cu o perioada de desfasurare modificata din cauza pandemiei de coronavirus, Grand Slam-ul parizian ii primeste pe jucatori cu o serie de masuri sanitare dure, dar si cu schimbari importante la nivel de conditii.

VIDEO Simona Halep: Nu voi pune presiune pe mine la Roland Garros, voi merge acolo cu zambetul pe buze

Simona Halep 2 WTA), care luni a castigat turneul WTA de la Roma, spune ca Roland Garros este doar un alt turneu, ca nu va pune presiune pe ea, si ca va merge acolo cu zambetul pe buze, scrie AFP.

Simona Halep, atentionata de un fost lider ATP dupa victoria de la Foro Italico: Titlul de la Roma nu-i va garanta succesul la Paris

Simona Halep si-a completat CV-ul cu inca un titlu, sportiva nascuta la Constanta cucerind trofeul de la Roma. Cu doar cateva zile inainte de startul Roland Garros-ului, Simona este atentionata de un fost lider al ierarhiei ATP sa uite de bucuria succesului de la Foro Italico si sa treaca din nou la munca de jos inainte de debutul Grand Slam-ului de la Paris.

Simona Halep ar putea reveni pe primul loc mondial la turneul de Grand Slam la care se simte cel mai bine. Cum stau romancele in clasamentul WTA inainte de Roland Garros

Dupa triumful de la Roma, Simona Halep si-a consolidat a doua pozitie in ierarhia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis. Mai mult decat atat, romanca se afla la mai putin de 1. 500 de puncte.

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Roma: Sa ne vedem in finala de la Roland Garros

Dupa 6-0, 2-1 in finala programata luni, cu un numar limitat de spectatori in tribune, Simona Halep a cucerit titlul de la Roma, al 22-lea turneu din cariera.

Simona Halep implineste azi 29 de ani. Mesajul lui Darren Cahill pentru sportiva din Romania

Simona Halep isi sarbatoreste ziua de nastere pe 27 septembrie, implinind 29 de ani. Alaturi de Darren Cahill, Halep a ajuns numarul 1 mondial si a cucerit trofeul la Roland Garros in 2018. Este doar un.

Simona Halep, starea de gratie si cat de mult a ajutat-o pandemia

Simona Halep este pe val: are 14 victorii consecutive si a castigat ultimele trei turnee la care a luat parte. invingatoare la Roma, Halep a povestit pentru site-ul oficial al WTA cat de mult bine i-a facut pandemia, perioada dificila traversata de omenire ajutand-o sa gandeasca mai matur si sa aprecieze altfel bucuriile vietii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )