Libnet.ro
UNICEF

01:05

Smiley, decizie radicala la inceput de an. Sa fie de vina pandemia?!

Playtech Playtech,
Smiley, decizie radicala la inceput de an. Sa fie de vina pandemia?!

Smiley a luat o decizie radicala la inceput de an. Sa fie de vina pandemia?! Ce a decis celebrul cantaret, cititi in randurile de mai jos. Smiley isi schimba stilul de viata? Ce hotarare a luat cantaretul cu cateva luni inainte de a i se naste fetita Smiley a luat decizia radicala la inceput de . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turisti in cautare de senzatii tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara oprelisti, iar turisti din toate colturile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidentilor olandezi .

Cristina ICH a invins-o pe Oana Zavoranu. Ce decizie radicala s-a luat in scandalul celor doua vedete

Se pare ca Oana Zavoranu urmeaza sa plateasca pentru vorbele sale adresate altor vedete din showbiz-ul romanesc. Cateva dintre acestea, printre care si Cristina ICH, au decis sa o dea in judecata pe actrita din Sacrificiul. Din 5 vedete care au urmat procedura de mai jos, 4 din ele au pierdut lupta cu Oana Zavoranu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )