Libnet.ro
UNICEF

14:46

Alerta pe piata din Romania: 90% dintre mastile de protectie vandute ar fi cu probleme

Playtech Playtech,
Alerta pe piata din Romania: 90% dintre mastile de protectie vandute ar fi cu probleme

In Romania, la fel ca in oricare alta tara afectata de pandemie, a crescut enorm cererea pentru masti de protectie. Chiar si statul a intervenit la un moment dat si a dat asigurari ca. continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |90% dintre mastile controlate de ANPC au abateri de la prevederile legale. Au fost verificate aproape 800 de firme

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a verificat, in luna mai, aproape 800 de firme care comercializeaza masti si manusi de protectie si a descoperit ca 90% dintre masti nu respecta.

Scandal cu mastile obligatorii pentru romani. Control ANPC: 90% dintre ele sunt neconforme

Aproximativ 90% dintre mastile obligatorii pentru romani, controlate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, sunt neconforme. Potrivit datelor, au fost controlati pana acum aproximativ 800 de comercianti.

Un important grup francez inchide doua fabrici din Romania. Ce se va intampla cu angajatii

Grupul francez Lactalis Romania, important producator de lactate, a anuntat ca a hotarat sa inchida doua fabrici din tara noastra - Floreni si Vatra Dornei. Masura concedierii colective presupune desfiintarea a 158 de pozitii. Angajatii concediati vor fi consiliati, se va incerca reincadrarea lor in alte fabrici din Romania, daca vor dori acest lucru. Salariatii afectati de masura concedierii vor primi salarii compensatorii.

La ce scaderi se asteapta firmele germane din Romania din cauza crizei COVID

Scaderi semnificative ale cifrei de afaceri si o redresare economica cel mai devreme in 2021- sunt rezultatele unui sondaj special realizat de AHK Romania in randul companiilor germane din Romania. Majoritatea firmelor se asteapta la o scadere a cifrei de afaceri intre 10% si 25%.

Cum poti sa slabesti rapid! Dieta secreta a vedetelor din Romania s-a aflat acum

Jojo a decis ca a venit timpul sa dea jos cateva kilograme, astfel ca a contactat-o pe prietena ei buna, Monica Anghel, iar acum urmeaza regimul ei alimentar. Vedeta a povestit cate mese mananca pe zi, dar si din ce sunt copmuse acestea. Cum sa slabesti rapid! Aceasta este dieta secreta a vedetelor din Romania .

Vedeta din Romania care a slabit 26 de kilograme! Avea probleme mari de sanatate

Varsta de 46 de ani a gasit-o in alta forma! O cunoscuta cantareata de muzica populara a slabit 26 de kilograme, trecand de la masura XL la haine la S-M. Motivul: problemele de sanatate isi spuneau cuvantul. De la XL, la S. Vedeta din Romania care a slabit 26 de kilograme Angela Rusu va implini .

Dana Budeanu le face praf pe vedetele din Romania. Ce a putut sa spuna despre Andra si Delia

In urma unor astfel de iesiri in public, Dana Budeanu a reusit sa-si atraga asupra sa din ce in ce mai multe critici si reactii publice de dezaprobare, dar diva merge inainte si, de fiecare data, reuseste sa socheze prin afirmatiile sale. Dana Budeanu le face praf pe vedetele din Romania intr-un nou verdict intr-unul .

Poluarea din Romania si taierile ilegale de copaci, subiect de penalizari din partea UE

Europenii sunt disperati sa micsoreze nivelul de poluare din Romania si sa opreasca defrisarile ilegale. Din pacate, autoritatile romane prefera sa plateasca amenzi decat sa se.

Averea facuta de partidele din Romania, pe timp de pandemie, iti creste tensiunea

In timp numarul somerilor din Romania a explodat in ultimele luni, marile si micile partide politice din tara noastra s-au imbogatit. Au dus-o mai bine ca anul trecut, dovedind, din nou,.

Judetul din Romania care a invins noul coronavirus. Ultimul pacient a fost testat negativ

Aradul este primul oras din Romania eliberat de noul coronavirus, dupa ce ultimul pacient internat la Spitalul Judetean a fost testat negativ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )