Libnet.ro
UNICEF

19:45

Anuntul socant facut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se intampla cu partidul AUR

Playtech Playtech,
Anuntul socant facut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se intampla cu partidul AUR

Pe data de 6 decembrie 2020, Romania a avut alegeri parlamentare. Romanii au primit liber de la autoritati sa iasa la urne, in plina pandemie. Printre surprizele acestor alegeri trecute se numara si partidul AUR, votat de romani in procent de 5%. Dar surpriza nu se opreste aici! Anuntul socant facut de George Simion, chiar . continuă pe Playtech

George Simion, la o luna de la alegeri: Sistemul cauta sa se razbune si sa ne aduca sub ascultare

George Simion, liderul partidului AUR, a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca sistemul cauta sa se razbune sau sa ne aduca sub ascultare, la o luna de la alegerile parlamentare.

Noi probleme de sanatate pentru Gabi Firea. A fost operata imediat, chiar ieri

In vara anului trecut, senatorul PSD ajungea la spital pentru o interventie chirurgicala la colon. Acum, Gabi Firea are noi probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a fost operata de urgenta. Gabi Firea, noi probleme de sanatate 2020 a fost pentru fostul primar al Bucurestiului un an greu: a pierdut sefia Capitalei si a .

Mirela Vaida a facut marele anunt, chiar azi. Fanii ei i-au dat like instant

E o foarte speciala pentru Mirela Vaida. Un eveniment important a avuzt loc azi in viata prezentatoarei emisiunii Acces Direct, care a impartasit imaginile cu fanii de pe retelele de socializare. Mirela Vaida a facut marele anunt, chiar azi Mirela Vaida nu este doar prezentatoare de televiziune, dar si o mare artista. Astfel ca de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )