Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cat a suferit piata de mobile, din cauza pandemiei: ce s-a intamplat in 2020 cu telefoanele

Playtech Playtech,
Cat a suferit piata de mobile, din cauza pandemiei: ce s-a intamplat in 2020 cu telefoanele

Luna ianuarie este dedicata statisticilor pe anul anterior, iar 2020 fiind dominat de pandemie, este interesant sa vezi schimbarile din tech. Nici nu a inceput anul bine, iar cei de la Digitimes. continuă pe Playtech

Curs BNR pentru 14 ianuarie 2021. Banca Nationala a Romaniei presata sa actioneze pe piata financiara din cauza crizei COVID-19

Incepand cu ora 13:00, vom avea parte de un nou curs BNR pentru 14 ianuarie 2021. Criza economica pune presiune pe banca centrala de a actiona pe piata financiara, si-asa volatila, pentru a stabiliza moneda nationala. Ramane sa vedem ce se intampla cu noul curs de schimb. Efectele pandemiei la nivel micro si macro enconomic .

Pechezitii la zeci de persoane care au cerut ilegal indemnizatii de sprijin pentru intreruperea activitatii din cauza pandemiei

Zeci de perchezitii au loc joi dimineata in judetele Prahova si Dambovita, intr-un dosar de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals in declaratii si uz de fals. 43 de persoane sunt acuzate ca au incheiat cu o firma contracte fictive de drepturi de autor in baza carora au cerut indemnizatii de sprijin pentru intreruperea activitatii, ca urmare a restrictiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

Provincie chineza invecinata cu Rusia, in stare de urgenta din cauza pandemiei de COVID-19

Regiunea chineza Heilongjiang, care are o lunga frontiera comuna cu Rusia, a ordonat miercuri celor 37,5 milioane de locuitori ai sai sa-si sisteze deplasarile ca urmare a descoperirii mai multor cazuri de contaminare cu noul coronavirus, informeaza AFP.

Inca o echipa s-a retras de la Campionatul Mondial din cauza pandemiei

Nationala Statelor Unite ale Americii nu va participa la turneul final gazduit de Egipt in perioada 13-31 ianuarie.

DIN CAUZA COVID-19 Cuba a anulat toate evenimentele sportive din primul trimestru al anului 2021

Institutul National al Sporturilor Inder) din Cuba a anuntat ca a suspendat desfasurarea tuturor competitiile nationale si internationale programate in primul trimestru al anului 2021 din cauza crizei sanitare provocate de noul val de infectari cu COVID-19.

inca un artist a murit din cauza covid. Vestea tragica venita in miez de noapte

Noulflagel, numit COVID-19, face victime din ce in ce mai mult. Daca in urma cu cateva zile aflam vestea mortii actorului Bogdan Stanoevici, astazi aflam despre decesul altui artist. Dupa o lupta cu virusul, timp de o saptamana, pictorul Viorel Nimigeanu a decedat intr-un spital din Bucuresti. Pictorul clujeanViorel Nimigeanu, a pierdut lupta cu COVID-19 .

EXCLUSIV Coana Chiva, urmarita de un greu blestem. Momente cutremuratoare din cauza cancerului: Traiesc un cosmar de doi ani

Cunoscuta actrita Natasa Raab, din Inima de tigan, telenovela difuzata in reluare de PRO 2, si care e nelipsita din reclamele pentru o firma de lactate, unde o interpreteaza pe amuzanta Coana Chiva, crede ca e urmarita de un greu blestem. La nici doi ani de la decesul sotului, medicul Vlad Gutul, rastimp in care .

Gimnasta, la un pas sa arda de vie din cauza infectiei cu Covid-19. Ce simtpome a avut in momentul tragediei

O gimnasta de origine rusa a fost la un pas sa fie inghitita de flacari, dupa ce un incendiu a izbunit in casa sa. Fata, infectata cu Covid-19, s-a confruntat cu simptomele specifice, nemaiavand gust si miros. Din acest motiv, Daria Valeryevna Shkurikhina nu a simtit mirosul de fum, fiind la un pas de moarte.

ARGES: O casa a fost cuprinsa de flacari, probabil din cauza cosului de fum

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la o locuinta din orasul argesean Stefanesti. O fata de 12 ani se afla singura acasa si a observat focul care cuprinsese acoperisul, iar vecinii au fost cei care au sunat la 112, potrivit News.

iPS Casian: Chiar credeti ca Dumnezeu lasa pe cineva sa moara din cauza vaccinului? Nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte

IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos, i-a criticat dur pe cei care se impotrivesc vaccinarii, spunand ca medicii stiu ce este mai bine, potrivit ziarului Viata Libera din Galati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )