Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai apropiata tara care si-a luat adio de la pandemie: evenimentul neobisnuit din Cehia

Playtech Playtech,
Cea mai apropiata tara care si-a luat adio de la pandemie: evenimentul neobisnuit din Cehia

In lipsa unui manual de coronavirus, autoritatile din fiecare tara au reactionat diferit la pandemie. Pentru ca unele au facut o treaba mai buna decat altele, acum isi iau la. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru turisti. A doua cea mai vizitata tara din lume permite circulatia libera

Turistii vor putea vizita din nou Spania. Spania a impus din 15 martie masuri de izolare si a avut in primele patru luni din 2020 doar 10,58 milioane de vizitatori, jumatate fata de numarul turistilor inregistrat in perioada ianuarie - aprilie 2019.

TikTok, interzisa in a doua cea mai mare tara din lume: acuzele aduse creatorilor chinezi

In ultimele luni, aplicatia TikTok a fost de mai multe ori luata in vizor din cauza dezvoltatorului chinez din spate si multi sunt convinsi ca este utilizata in scopuri de spionaj.

Bolnavi de Covid-19, au stat la taraba in cea mai mare piata a Constantei. Apoi au plecat spre casa, strabatand tara. Un accident i-a dus in spital

Un cuplu din Maramures care a vandut produse agricole in cea mai mare piata din Constanta s-a imbolnavit de Covid-19 si a plecat acasa, fara sa anunte autoritatile. Pe drum, insa, cand mai aveau putin de calatorit, masina celor doi a derapat si a facut accident. Asa a iesit la iveala ca sotii erau bolnavi si trebuia sa fie internati la acel moment.

Verchere, OMV Petrom: Gazul va fi cea mai valoroasa resursa pentru Romania. Proiectul de la Marea Neagra s-a blocat in sistemul politic

Romania are o oportunitate pe care putine tari o au, cu gazele din Marea Neagra, care vor fi cea mai valoroasa resursa pentru tara noastra, in urmatorul deceniu, a declarat marti Christina Verchere, CEO al OMV Petrom. Ea a spus insa ca proiectul de exploatare a gazelor s-a blocat in sistemul politic, iar decizia finala de investitie a OMV Petrom depinde de legea offshore, pentru care nu exista inca un progres.

Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

Gabriela Firea a afirmat ca la Glina se va afla cea mai mare statie de epurare apelor uzate din sud-estul Europei si primul incinerator de namol din tara. Primarul General al Capitalei a facut declaratiile chiar.

Cea mai buna veste pentru utilizatorii de Chrome: ce se schimba si de ce-ti va fi util

Cel mai nou update Google Chrome rezolva o problema care a dat mari batai de cap utilizatorilor, iar cea mai noua actualizare a browserului vine cu o imbunatatire semnificativa pentru.

Pandemia i-a prins pe circa 35% dintre romani fara economii, proportia acestora fiind cea mai mare din Europa (survey)

Circa 35% din romani spun ca pandemia i-a prins fara bani pusi deoparte, proportia acestora fiind cea mai ridicata din Europa, potrivit unui survey publicat de ING. Fata de luna mai 2020, cand a fost realizat acest survey, in decembrie ponderea romanilor fara economii era usor mai mica, de 40%. Media europeana a populatiei fara economii in luna mai) este de 28%, datele fiind in linie cu estimarile Eurostat care arata ca circa o treime din populatia Europei nu ar putea face fata unor cheltuieli neprevazute.

Cea mai fertila femeie din lume spune stop la 41 de ani. Are 44 de copii pe care ii creste singura, dupa ce sotul a parasit-o

Mariam Nabatanzi, din Uganda, este considerata una din cele mai fertile femei din lume, daca nu chiar cea mai fertile. Aceasta a dat nastere pentru prima oara la doar 13 ani. Dupa ce sotul a parasit-o, a fost nevoita sa isi creasca singura cei 44 de copii.

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Atac terorist la cea mai mare bursa din Pakistan

Teroristii au fost ucisi de fortele de ordine * Atentatul, revendicat de armata separatista Balochistan Liberation Bursa din Karachi, cea mai mare piata de actiuni din Pakistan, a fost atacata ieri de un grup de militanti inarmati cu mitraliere si grenade, incident in care atacatorii si membri ai personalului de securitate, dar si un politist au fost ucisi, informeaza presa straina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )