Libnet.ro
UNICEF

20:47

Cine face parte din Grupul de Comunicare Strategica. Aparitii surprinzatoare pe lista: ce legaturi exista

Playtech Playtech,
Cine face parte din Grupul de Comunicare Strategica. Aparitii surprinzatoare pe lista: ce legaturi exista

S-a aflat cine sunt cei care fac parte din Grupul de Comunicare Strategica si livreaza informatii in perioada de pandemie. inainte de a transmite cifrele, ei se sfatuiesc cu ministrul Marcel Vela. Cine face parte din Grupul de Comunicare Strategica Membrii Grupului de Comunicare Strategica, care transmit informatii privind evolutia epidemiei de coronavirus, sunt trei . continuă pe Playtech

Tataru: Situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la TVR1 ca populatia s-a relaxat un pic cam devreme si a indemnat la respectarea regulilor de igiena, de distantare fizica si purtarea mastii in spatii inchise, potrivit Agerpres. El a precizat ca masurile de relaxare care erau programate pentru 1 iulie au fost amanate si a mentionat ca situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza.

Bilantul COVID in Romania, postat mai intai pe pagina de Facebook a PNL, din greseala Grupul de Comunicare Strategica: Este un draft postat din greseala

Raportarea zilnica privind numarul de cazuri de coronavirus in Romania, care este publicata zilnic la ora 13. 00, intarzie, marti, insa situatia fost publicata pe pagina de Facebook a PNL. Datele publicate acolo arata 388 de noi imbolnaviri, cu un bilant de 26. Grupul de comunicare strategica spune insa ca acele informatii au fost publicate din greseala.

Grupul de Comunicare Strategica: 165 de persoane cu COVID-19, confirmate in judetul Calarasi

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, alte 291 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 26. 217 pacienti sunt internati in sectiile de Terapie Intensiva. De asemenea, 23 de persoane au murit in ultimele 24 de ore, bilantul deceselor ajungand la 1. in judetul Calarasi se inregistreaza 165 de cazuri, dintre care 115 pacienti au fost vindecati.

Serialul O Parte din Adevar de pe HBO o doza de umanitate in varf de epidemie

Ancorata de un rol magistral si realizata cu dedicatie si dragoste pentru materialul sursa, miniseria O parte din adevar de pe HBO ne ofera o poveste trista dar induiosatoare despre familie si apropierea dintre oameni, perfecta pentru aceste vremuri de distantare sociala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )