Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum face Misty bani in pandemie, de fapt. Pasiunea secreta a devenit meserie in 2021

Playtech Playtech,
Cum face Misty bani in pandemie, de fapt. Pasiunea secreta a devenit meserie in 2021

Misty, pe numele sau real, Alexandra Pavel, a decis sa se reprofileze. Cu toate ca iubeste muzica, aceasta a spus pentru Impact. ro ca intentioneaza sa-si deschida un cabinet de logopedie. Cum face Misty bani in pandemie, de fapt Misty nu-si mai doreste o cariera intrenationala in muzica, ci viseaza la altceva. De cand a devenit . continuă pe Playtech

Cum se pot desfiinta pensiile speciale, de fapt. Mutarea secreta pe care politicienii nu vor sa o faca

Anul trecut, un an plin de tensiuni sociale si economice datorate pandemiei, s-a incercat taxarea pensiilor speciale. in 17 iunie se vota in Parlament modificarea Legii Codului Fiscal privind taxarea pensiilor speciale. Dar, in 15 decembrie CCR dadea o decizie, cel putin cciudata, vota ca abuziva si neconstitutionala noua masura. Cu alte cuvinte pensiile speciale .

Din ce face Cove multi bani, de fapt. Ce loc de munca mai are, pe langa cel de la Vorbeste Lumea

Desi ati crede ca salariul de la Vorbeste lumea este singura sa sursa de venit, indragitul prezentator de la Pro TV are o functie la care nu multi se asteptau. Iata din ce face, de fapt, Cove multi bani. Cove, director la un teatru renumit din Bucuresti Este, cu siguranta, unul dintre cei mai carismatici .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )