Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum iti platesti online taxa pentru permisul auto: anuntul care pica la fix in pandemie

Playtech Playtech,
Cum iti platesti online taxa pentru permisul auto: anuntul care pica la fix in pandemie

Statul a grabit digitalizarea in plina pandemie si a venit cu solutii care ar fi trebuit implementate de multa vreme. Acum, iti poti plati online taxa pentru permisul auto. Mai bine mai. continuă pe Playtech

Romanii pot achita online, de astazi, si taxele pentru permisul auto, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie

Incepand de joi, 24 septembrie, platile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghiseul. ro, a anuntat Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ADR). De asemenea, platile pentru autorizatiile de circulatie provizorie si pentru certificatul de inmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghiseul virtual rapid, sigur, fara cozi sau comisioane, spune ADR.

Caz revoltator. Un politist examinator a adormit langa un candidat care sustinea proba la traseu pentru permisul auto (VIDEO)

Situatiaalarmanta s-a produs in municipiul Suceava. Un politist-examinator a fost surprins in trafic in timp ce dormea in timpul examenului pentru obtinerea permisului.

Plata pentru permisul de conducere si certificatul de inmatriculare se poate face online pe Ghiseul.ro

Reprezentantili Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei anunta ca sute de tipuri de plati pot fi achitate online prin Ghiseul. ro, odata cu adaugarea platilor pentru permisul de conducere, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie.

PREGATIRE PENTRU PREDAREA ONLINE Burse pentru profesorii tineri

Profesorii trebuie sa se specializeze din mers, provocarile noului tip de predare nefiind putine. Cadrele didactice din Capitala care au intre 18 si 35 de ani pot beneficia de burse integrale de specializare in predarea online, in cadrul unui program desfasurat de Digital Nation si Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )