Libnet.ro
UNICEF

13:45

Se dau bani angajatilor. Cine va primi 30% in plus, in pandemie. Ce conditie exista

Playtech Playtech,
Se dau bani angajatilor. Cine va primi 30% in plus, in pandemie. Ce conditie exista

Se dau bani in plus pentru angajatii prefecturilor din Romania, care au fost la serviciu in perioada pandemiei. Potrivit legii, acestia vor primi in plus 30% din salariul de baza, daca au desfasurat activitati de combatere a epidemiei de coronavirus. Se dau bani angajatilor. Cine va primi 30% in plus, in pandemie in luna august . continuă pe Playtech

Se dau bani de la buget pentru copiii din Romania: sa nu mai fie burse ridicole

Elevii din Romania vor primi semnificativ mai multi bani in fiecare luna, daca se materializeaza o noua initiativa a ministrului Educatiei Sorin Cimpeanu. intr-o interventie televizata.

Se dau bani pentru romani! Ce categorie poate beneficia de 200 de lei

Potrivit ministrului Educatiei, cadrele didactice care vor face ore remediale ar urma sa primeasca 200 de lei lunar per elev, cu toate ca duminica el sustinea ca aceasta suma ar putea ajunge la 500 de lei pe luna per elev. Cadrele didactice pot beneficia de 200 de lei lunar per elev La Adriana Nedelea la .

Se dau bani pentru toti acesti romani: in ce conditii profiti de pomana de la buget

In ciuda situatiei dificile din acest an, cu pandemie, scaderi salariale sau chiar disponibilizari, mai sunt si vesti bune. De la stat se vor da sute de lei pentru zeci de mii de romani. Pe 15.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )