Libnet.ro
UNICEF

09:30

Se dau bani pentru toti acesti romani: in ce conditii profiti de pomana de la buget

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru toti acesti romani: in ce conditii profiti de pomana de la buget

In ciuda situatiei dificile din acest an, cu pandemie, scaderi salariale sau chiar disponibilizari, mai sunt si vesti bune. De la stat se vor da sute de lei pentru zeci de mii de romani. Pe 15. continuă pe Playtech

Se dau bani pentru toti romanii care fac asta: anuntul momentului de la o mare banca din Romania

Se intampla, uneori, ca o banca sa iti dea tie bani si sa nu-ti impuna prea multe conditii. Asa e cazul si acum si poti profita deja. Raiffeisen Bank a venit cu un anunt deosebit la.

Ce au facut acesti romani, dupa anuntul cresterii varstei de pensionare. S-a intamplat imediat

Situatie fara precedent. Creste varsta de pensionare pentru acesti romani, iar anuntul a avut imediat efecte. Masura fusese luata pe 31 decembrie 2020. Varsta de pensionare a magistratilor a crescut? Daca la finalul anului 2020, ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca va creste varsta de pensionare pentru magistrati, astfel incat sa nu mai poata iesi .

ANAF schimba regulile pentru toti romanii. Se intampla de luni pentru milioane de oameni

In baza unei Ordonante emise in vara, de la 11 ianuarie, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) are acces direct la toate informatiile cu privire la conturile din banci persoanelor fizice si firmelor, arata un document oficial ANAF. ANAF schimba regulile pentru toti romanii incepand de la 11 ianuarie,Registrul central electronic pentru conturi de plati .

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

Vestea momentului de la Kaufland: e pentru toti romanii, in toate magazinele

Kaufland are o veste foarte buna pentru toti clientii sai din tara. Ultimele oferte de la Kaufland se aplica in toate magazinele pe care lantul de hypermarketuri le are in momentul de.

CIOLACU ANUNTA CA PSD FACE UN BUGET PARALEL: Vom arata romanilor ca sunt bani pentru majorari de pensii si salarii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Partidul Social Democrat va construi un buget alternativ care sa arate romanilor ca sunt bani pentru majorarea pensiilor si a salariilor, relateaza Digi24.

Sorin Cimpeanu: Peste 200.000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Profesorii vor primi bani pentru orele de actiuni remediale

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca peste 200. 000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Acesta a precizat ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in.

Vestea zilei de la Auchan: e vorba de peste 4.000 de produse si acesti romani trebuie sa afle urgent

Auchan a facut anuntul pe care mii de romani il asteptau inca din 2020. Magazinul se adapteaza vremurilor si schimba felul in care iti faci cumparaturile. Din aceasta luna, Auchan va.

Se dau bani de la buget pentru copiii din Romania: sa nu mai fie burse ridicole

Elevii din Romania vor primi semnificativ mai multi bani in fiecare luna, daca se materializeaza o noua initiativa a ministrului Educatiei Sorin Cimpeanu. intr-o interventie televizata.

Se dau bani pentru vaccinare! Sumele pe care personalul medical le va primi

Personalul medical din spitale va primi bonusuri pentru efortul depus in vaccinarea populatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )