Libnet.ro
UNICEF

05:45

EXCLUSIV Monica Anisie, schimbari majore in institutiile de invatamant. Ce se intampla cu mii de angajati

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Monica Anisie, schimbari majore in institutiile de invatamant. Ce se intampla cu mii de angajati

Este haos si dezorganizare la nivelul institutiilor de invatamant din Romania. in plina pandemie, Ministerul Educatiei reorganizeaza structura unor institutii, din lipsa de personal pentru scoli si licee. Monica Anisie, schimbari majore in institutiile de invatamant La nivel national sunt cateva zeci de mii de cadre didactice in sistemul nonformal Palate si Cluburi ale Copiilor . continuă pe Playtech

Monica Anisie, despre situatia dramatica de la inceputul anului scolar. Cati elevi din Romania incep scoala exclusiv online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat cu putin timp inainte ca 263 de unitati de invatamant vor incepe noul an scolar in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca elevii vor avea ore de curs exclusiv online. Judetele in care scoala incepe in conditii bune in urma intalnirii cu inspectorii scolari judeteni, Monica Anisie a adus .

MONICA ANISIE: Sunt 11 judete in care nu este nicio unitate de invatamant in scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca nicio unitate de invatamant din 11 judete nu este in scenariul rosu. Este vorba despre judetele Harghita, Caras-Severin, Hunedoara, Ialomita, Hunedoara, Bihor, Valcea, Tulcea, Botosani, Bistrita-Nasaud, Covasna si Vaslui.

263 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu. Monica Anisie: Sunt 11 judete in care nu avem nicio unitate in aceasta situatie (VIDEO)

Un numar de 12. 423 de unitati de invatamant functioneaza in scenariul verde, 4. 915 in cel galben, iar 263 in rosu, a anuntat Monica Anisie, ministrul Educatiei, in declaratia de presa de duminica,.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a avut o postare controversata pe contul ei de Facebook, in care.

Dincu: PSD cere premierului Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dincu a anuntat ca partidul din care face parte solicita premierul Ludovic Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie, pentru ca nu a gestionat bine masurile pentru inceperea anului scolar si pentru ca insasi ea a recunoscut cu sinceritate ca nu mai intelege nimic din ce se intampla in jurul ei.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

MONICA ANISIE, MESAJ PENTRU ELEVI: in voi este forta de a depasi orice obstacol

Ministrul Monica Anisie le transmite elevilor, la inceput de an scolar, ca trebuie sa constientizeze atat importanta educatiei, cat si a respectarii masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

MONICA ANISIE, MESAJ PENTRU ELEVI: in voi este forta de a depasi orice obstacol

Ministrul Monica Anisie le transmite elevilor, la inceput de an scolar, ca trebuie sa constientizeze atat importanta educatiei, cat si a respectarii masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Monica Anisie: Transportul va fi gratuit pentru toti elevii

Ministrul educatiei, Monica Anisie, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca transportul in Romania va fi gratuit pentru toti elevii. Este primul an in care transportul va fi gratuit pentru elevi, toti elevii. Am transmis procedura pentru asta. incepand de maine, elevii vor circula cu carnet de elev. Sa duca carnetele pentru vizat, a precizat Monica Anisie.

Monica Anisie: As vrea sa fac un apel catre intreaga societate: este nevoie sa fim responsabili!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut, duminica, un apel la responsabilitate pentru ca toata lumea sa puna umarul pentru revenirea copiilor in scoli. Monica Anisie a subliniat ca educatia nu trebuie sa fie politizata in aceste momente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2472 seconds )