Libnet.ro
UNICEF

12:45

Se fac angajari la o mare companie din Romania. Salarii de peste 3.000 de lei

Playtech Playtech,
Se fac angajari la o mare companie din Romania. Salarii de peste 3.000 de lei

In plina pandemie, unul din marile lanturi de restaurante de tip fast-food, anunta angajari masive. Posturile sunt disponibile in diferite orase din Romania. Compania a scos la bataie aproximativ 400 de noi posturi. KFC Romania face angajari in plina pandemie Conform celor de la Economica, unul din marile lanturi de restaurante de tip fast-food, KFC . continuă pe Playtech

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Politia Romana a intensificat controalele la ATM-urile din tara, ce au avut ca scop prevenirea infractiunilor de furt din acestea. Astfel, vreme de doua luni, politistii au actionat la nivel national pentru a verifica siguranta derularii operatunilor cu numerar de la ATM-uri. Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure Aceste controale au fost .

COTAR: Piata de asigurari din Romania a inregistrat, in 3 luni, echivalentul reclamatiilor inregistrate de piata germana, in peste 22 de ani

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ), va face o solicitare catre Guinness Book, pentru introducerea pietei asigurarilor RCA din Romania, care a reusit sa bata toate recordurile mondiale, inregistrand in trimestrul II al acestui an acelasi numar de reclamatii pe care piata de asigurari din Germania il inregistreaza in 22 de ani, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acrodat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi dat burse scolare pe anul trecut, potrivit lui Alexandru Manda, fost presedinte al Asociatiei Elevilor. intrebat daca exista dovezi care sa ateste acest fap.

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acordat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi dat burse scolare pe anul trecut, potrivit lui Alexandru Manda, fost presedinte al Asociatiei Elevilor. intrebat daca exista dovezi care sa ateste acest fap.

Noi restrictii in Marea Britanie. intalnirile in cercuri de prieteni si familie, interzise in al doilea cel mai mare oras din tara

In cel de-al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie se iau noi masuri anti-COVID-19. intalnirile in cercurile restranse, intre prieteni, respectiv familie vor fi interzise in Birmingham, oras in care.

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Despartire de lux, ar spune unii romani. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarele unei jumatati de cuplu dupa ce doi fosti soti au decis sa-si spuna adio. De ce au ales sa mearga pe drumuri separate si despre cine este vorba? Cel mai scump divort din Romania Camelia si Dan Sucu adus .

Singurul loc din Romania unde femeile au interzis. Nu au voie sub nicio forma

In Romania exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai precis, locul respectiv este singurul loc de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Ce inseamna avatonul si care este acest loc. Singurul loc din Romania unde femeile sunt interzise Avatonul este chiar legea care opreste intrarea femeilor pe Sfantul Munte Athos .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )