Libnet.ro
UNICEF

14:00

Impozit zero pentru toti romanii cu aceste salarii. Ministrul Nasui anunta planurile din mandatul sau

Playtech Playtech,
Impozit zero pentru toti romanii cu aceste salarii. Ministrul Nasui anunta planurile din mandatul sau

Noul buget este in lucru si, in ciuda situatiei dificile din acest an, cu pandemie, scaderi salariale sau chiar disponibilizari, mai sunt si vesti bune. Ce anunta ministrul Economiei,. continuă pe Playtech

Vestea momentului de la Kaufland: e pentru toti romanii, in toate magazinele

Kaufland are o veste foarte buna pentru toti clientii sai din tara. Ultimele oferte de la Kaufland se aplica in toate magazinele pe care lantul de hypermarketuri le are in momentul de.

Leguma saraca in calorii care e aur pentru sanatate, de fapt. Toti romanii trebuie sa o consume iarna

In plina iarna, medicii recomanda romanilor sa consume cat mai multe alimente bogate in nutrienti pentru a-si intari imunitatea. Mihaela Bilic, celebra specialista in nutritie, iti spune care este leguma saraca in calorii, dar care e aur pentru sanatate, de fapt. Leguma saraca in calorii, dar bogata in nutrienti in sezonul rece, organismul are nevoie .

Elixirul sanatatii pe care toti romanii trebuie sa il ia, zilnic. E aur pentru creierul tau

Bogat in acizi grasi Omega-3, importanti pentru a-ti mentine o stare de sanatate buna, uleiul de peste este unul dintre cele mai frecvente suplimente alimentare. Daca o sa strambati din nas cand va ganditi la gustul lui, trebuie sa stiti din capul locului ca nu intra in discutie o asemenea reactie. Stiinta, in evolutia ei, .

Probleme la BRD Romania. Toti romanii trebuie sa afle despre asta

BRD Romania intra in anul 2021 cu doua mari probleme cu care clientii din toata tara se confrunta inca de anul trecut. Aceste chestiuni par a fi fara rezolvare deocamdata. Prima problema.

Surpriza momentului pentru Dacia: s-a aflat acum si toti romanii trebuie sa stie

Germanii au Volkswagen, francezii au Renault sau Peugoet, iar romanii au Dacia. Sunt multe motive pentru care marca autohtona a ramas preferata romanilor. Dacia a ramas masina preferata a.

Avertisment pentru Codul Rutier 2021: toti romanii trebuie sa afle urgent de amenzi si cum scapa de ele

Cresc amenzile sau nu in 2021? E una dintre principalele griji ale soferilor. Ei bine. avem cateva vesti pentru tine si, mai ales, cum scapi de amenzi, daca ai reusit sa le iei. Probabil.

Se dau bani pentru toti acesti romani: in ce conditii profiti de pomana de la buget

In ciuda situatiei dificile din acest an, cu pandemie, scaderi salariale sau chiar disponibilizari, mai sunt si vesti bune. De la stat se vor da sute de lei pentru zeci de mii de romani. Pe 15.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )