Libnet.ro
UNICEF

19:15

Iuliana Tudor a dat lovitura dupa 10 ani de asteptare. A facut anuntul cel mare

Playtech Playtech,
Iuliana Tudor a dat lovitura dupa 10 ani de asteptare. A facut anuntul cel mare

Iuliana Tudor a avut an an plin de provocari, insa cu toate acestea a adus in dar si un film dedicat iei romanesti. Cum s-au desfasurat filmarile in vreme de pandemie, dar si detalii despre noul ei proiect, Port, Valoare si Splendoare, Iuliana Tudor a vorbit pentru clickpentru femei. ro. Iuliana Tudor a dat lovitura dupa . continuă pe Playtech

Premiera la Romanii au talent. Ce se schimba si cand debuteaza noul sezon, nu s-a intamplat deloc in 10 ani

Telespectatorii Pro TV asteapta cu nerabdare sezonul cu numarul 11 Romanii au talent. Producatorii show-ului anunta surprize de zile mari, dar si o premiera, dupa 10 ani. Iata ce se schimba si cand debuteaza noile editii. Totul despre sezonul 11 Romanii au talent Andi Moisescu, Andra, Florin Calinescu si Alexandra Dinu sunt pregatiti pentru a .

Kanal D a dat lovitura cea mare in Romania. Moment istoric pentru televiziune

Kanal D a dat lovitura cu Survivor Romania, atingand un moment istoric pentru statia TV. Aproape trei milioane de telespectatori au urmarit duminica a doua editie evenimentele din Republica Dominicana. Postul de televiziune s-a clasat pe primul loc la nivelul intregii tari si la orase. S-au inregistrat cifre duble fata de PRO TV .

Austria: Ministrul muncii si-a dat demisia dupa ce a fost acuzata de plagiat. Christine Aschbacher sustine insa ca nu facut nimic gresit

Ministrul muncii din Austria, Christine Aschbacher, a demisionat dupa ce a fost acuzata ca a plagiat in lucrarile sale universitare, insa ea sustine ca nu a facut nimic gresit si renunta la functie pentru a-si proteja familia, transmite Reuters.

Suedia: 10 ani de inchisoare pentru un rus care a incercat sa asasineze un critic al liderului cecen Ramzan Kadirov

Un barbat rus a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in Suedia pentru tentativa de omor dupa ce a incercat sa ucida anul trecut un cunoscut blogger si critic al liderului cecen Ramzan Kadirov, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )