Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban, pozat la terasa, in plina pandemie! Cu cine se distra premierul Romaniei

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, pozat la terasa, in plina pandemie! Cu cine se distra premierul Romaniei

Marea relaxare din Valcea din acest weekend a adus pe piata o noua poza controversata cu Orban. Premierul se afla la terasa, in compania altor lideri locali. Lodovic Orban, pozat din nou la taifas. Premierul a stat la terasa cu alti trei lideri PNL Premierul Orban a fost surprins in aceasta dimineata la o terasa . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, surprins la o terasa din Valcea cu candidatul PNL la Primaria Ramnicu Valcea

Premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta dimineata, la o terasa din Valcea, alaturi de candidatul PNL la Primaria Ramnicu Valcea, parlamentarul PNL Cristian Buican si alti lideri locali.

LUDOVIC ORBAN: Mastile au si un mare avantaj ca ne permit sa ne uitam in ochi

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat azi, la o intalnire cu liberalii din Valcea ca desi cei prezenti aveau masti, bucuria revederii se citeste in ochi, el mentionand ca mastile de protectie au un avantaj ne permit sa ne uitam in ochi.

Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

In cursul zilei de vineri, premierul Romaniei a raspuns la una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele tuturor romanilor: cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii pe 11 septembrie 2020. Premierul Romaniei sustine ca, pentru a fi posibila o noua majorare a pensiilor, trebuie sa .

Ludovic Orban: Nu ne intoarcem la starea de urgenta - situatia este sub control

Starea de urgenta ar putea fi data uitarii, potrivit premierului Ludovic Orban. Romanii nu vor mai fi nevoiti sa ramana inchisi in casa, ca in primele doua luni de la debutul pandemiei, chiar daca inregistram zilnic peste 1. 000 de cazuri de coronavirus. Este asigurarea data, vineri, de Orban, care sustine ca in acest moment nimeni dintre specialistii Guvernului nu se gandeste la un nou lock-down.

LUDOVIC ORBAN: Noi nu am avut in discutie un posibil acord de imprumut cu FMI

Premierul Ludovic Orban a dezmintit, vineri, informatiile privind existenta unor discutii cu Fondul Monetar International pentru incheierea unui acord de imprumut, scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola dar noi avem deficit pe agricultura

Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este a cincea tara ca suprafata de agricola insa avem deficit pe agricultura de 1,3 miliarde, iar in proportie de peste 70% depindem de importuri. Premierul a adaugat ca desi tara noastra are gazul, ca resursa naturala, numai 35% din populatie este conectata la reteaua cu gaz.

LUDOVIC ORBAN: Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Orsova, unde a participat la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze.

LUDOVIC ORBAN: Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor este de ordinul zilelor.

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si.

TRAIAN BASESCU: Cat pot sa mai cred in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban?

Candidatul PMP la Primaria Capitalei Traian Basescu a afirmat, intrebat daca PMP ar face alianta cu PNL si chiar UDMR dupa alegerile parlamentare, ca nu mai crede in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban. El a adaugat ca nimeni nu il mai crede pe acest gogosar incompetent care a devenit si premier, scrie News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )