Libnet.ro
UNICEF

15:00

Acestea sunt sase misiuni spatiale pe care trebuie sa le urmaresti in 2021

Playtech Playtech,
Acestea sunt sase misiuni spatiale pe care trebuie sa le urmaresti in 2021

Explorarea spatiala a obtinut cateva premii notabile in 2020, in ciuda pandemiei COVID-19, inclusiv zboruri spatiale comerciale umane si misiuni spatiale cu returnarea probelor de asteroid. continuă pe Playtech

Horoscop 7 ianuarie 2021. Zodia care trebuie sa aiba grija mare de sanatate chiar azi

Horoscop 7 ianuarie 2021. O zodie trebuie sa aiba grija mare de sanatate in aceasta zi. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru joi. Cat despre numerele norocoase ale zilei, acestea sunt 3, 5, 25, 38 si 45, in timp ce culorile care va pot influenta in bine sunt argintiu, mov si roz. Horoscop .

Horoscop 5 ianuarie 2021. Zodia care trebuie sa evite sa faca asta. Vei avea de pierdut

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2021 aduce vesti pentru fiecare zodie. Sa nu uitam si de culorile care poarta noroc in ziua de marti, 5 ianuarie 2020, si anume verde, bej si rosu, dar si de numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt: 5, 24, 37 si 49. Iata ce spune horoscopul pentru zodia ta! Horoscop .

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Mihaela Bilic spune adevarul despre el

Desi pare a fi ireal, pentru a topi kilogramele este suficient sa faci un singur lucru. Mihaela Bilic iti spune care este alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Renunta la acest aliment pentru a slabi Daca ai incercat pana acum tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos .

Romania, pe harta Tesla: acestea sunt orasele cu primele statii de incarcare rapida

Tesla s-a remarcat mai ales prin incarcatoarele rapide pentru masini. Acum va aduce patru dintre ele in Romania. Si Bucuresti nu e primul oras in care debuteaza. Timisoara, Sibiu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )