Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bill Gates nu e de acord cu procedura de testare in pandemie: de ce crede ca eo risipa totala

Playtech Playtech,
Bill Gates nu e de acord cu procedura de testare in pandemie: de ce crede ca eo risipa totala

Bill Gates este un nume care e des amintit in contextul pandemiei, mai ales din tabara negationistilor si a celor care cred in teorii ale conspiratiei. Acum, insa, fondatorul Microsoft a. continuă pe Playtech

Bill Gates considera testele pentru coronavirus o risipa totala

Bill Gates critica testele pentru coronavirus, despre care spune ca sunt o risipa totala, pentru ca dureaza prea mult pana se obtin rezultatele. Fondatorul Microsoft afirma ca oamenii ar trebui sa aiba rezultatele mai repede, astfel incat sa poata schimba comportamentul lor, pentru a nu infecta alte persoane, conform Digi24.

Bill Gates, reactie fara precedent despre testarea covid. De ce spune ca este o risipa totala

Intr-un interviu recent, co-fondatorul miliardar Microsoft, Bill Gates, a descris majoritatea noilor teste de coronavirus care se intampla in Statele Unite chiar acum drept risipa totala, deoarece dureaza prea mult timp pentru ca oamenii sa primeasca rezultatele lor. Bill Gates, reactie socanta in presa americana Gates, a doua cea mai bogata persoana din lume, cu .

Bani aruncati. Bill Gates critica testele PCR pentru diagnosticarea Covid-19 din Statele Unite

William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates,a criticat testarile pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2 efectuate in Statele Unite ale Americii, co-fondatorul Microsoft.

Bill Gates il pune la zid pe Elon Musk: pandemia creeaza scandal intre miliardari

Se pare ca Bill Gates s-a saturat de obiceiul miliardarului Elon Musk de a raspandi dezinformari in ceea ce priveste coronavirusul. Recent, Gates a vorbit pe larg despre dezinformarea online.

Bani aruncati. De ce critica Bill Gates testele pentru coronavirus din SUA

Bill Gates a criticat testarile pentru coronvirus efectuate in Statele Unite, fondatorul Microsoft spunand ca cele mai multe dintre teste sunt bani aruncati din cauza ca dureaza prea mult pana vin rezultatele, potrivit CNN.

CNBC: Bill Gates subliniaza importanta de a convinge publicul sa faca vaccinul, odata ce va fi disponibil

Filantropul miliardar Bill Gates a declarat ca medicamentele pentru tratarea covid ar putea reduce rata de deces substantial in acest an, dar un vaccin va fi crucial pentru readucerea in societate a unui sentiment de normalitate, scrie cnbc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )