Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cati bani a castigat CFR Cluj dupa victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cat bugetul FCSB pe tot anul

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat CFR Cluj dupa victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cat bugetul FCSB pe tot anul

CFR Cluj este pentru al doilea an la rand singura echipa romaneasca in grupele unei competitii europene. Si singura care are acces la sumele uriase pe care UEFA le pune la bataie. in ciuda faptului ca fondul a scazut din cauza pandemiei de coronavirus, reteta financiara ramane una excelenta. Doar pentru victoria de la Sofia, . continuă pe Playtech

Dan Petrescu, prima reactie dupa victoria cu CSKA

CFR Cluj s-a impus la Sofia in primul meci din grupele Europa League.

Simona Halep a dat lovitura vietii. Cati bani a castigat din publicitate, pe langa suma fabuloasa din tenis

Simona Halep este una din cele mai prolifice sportiv romance. in ultimii ani valoarea ei, nu numai ca sportiv, a crescut considerabil. Odata pentru sumele castigate la turneele la care a participat, si doi, datorita contractelor de sponsorizare. Companii ca Nike, Hublot, Adidas, Mercedes-Benz, etc. , au semnat contracte mari cu sportiva noastra. Simona Halep a .

CSKA Sofia CFR Cluj 0-2. Rondon si Deac au marcat pentru o noua victorie europeana!

UPDATE, ora 21:47 CFR Cluj a castigat partida de la Sofia, contra celor de la CSKA, scor 2-0. Si este astfel lider in grupa A. Rondon si Deac, din penalty, au marcat pentru CFR Cluj. AS Roma a invins in Elvetia pe Young Boys, scor 2-1, in celalalt meci al grupei. Min. 90+4: Finalul .

Asa am trait CSKA Sofia - CFR Cluj

Am transmis live text in aceasta pagina meciul CSKA Sofia - CFR Cluj din grupele Europa League. Partida a inceput la 19:55.

Dan Petrescu, dupa victoria cu TSKA Sofia: La pauza le-am spus jucatorilor doar ca trebuie sa fim mai buni, sa jucam mai rapid

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seara, dupa meciul cu TSKA Sofia, scor 2-0, ca victoria este meritata, el mentionand ca formatia sa a fost suprinsa la inceput de valoarea adversarului, dar apoi a controlat jocul.

Europa League, specialitatea casei! CFR Cluj o bate pe TSKA Sofia si e lider in fata Romei

Formatia CFR Cluj a obtinut prima victorie din acest sezon in grupele Europa League, dupa ce a surcl.

CFR Cluj a invins TSKA Sofia in Europa League, scor 2-0

CFR Cluj a invins formatia bulgara TSKA Sofia, cu scorul de 2-0, in meciul disputat pe Stadionul Vasil Levski din Sofia. Astfel, CFR invinge in primul sau meci din Grupa A a Europa League la.

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare .

Start perfect in Europa League! CFR Cluj face instructie cu TSKA Sofiasi devine primul lider al grupei

Singura echipa romanesca ramasa in cupele europene in acest sezon, CFR Cluj, a debutat cu dreptul in grupele Europa League.

Europa League: TSKA Sofia vs CFR Cluj 0-2 Debut perfect pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj a debutat perfect in grupele Europa League. Echipa antrenata de Dan Petrescu s-a impus la Sofia, scor 2-0, impotriva celor de la TSKA, intr-o partida la care accesul spectatorilor a fost permis numar limitat). in celalalt meci din grupa A, AS Roma a invins cu 2-1 pe Young Boys, revenind de la 0-1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )