Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai vandute telefoane din 2020: pentru ce au optat oamenii in pandemie

Playtech Playtech,
Cele mai vandute telefoane din 2020: pentru ce au optat oamenii in pandemie

Un numar mare de industrii au inregistrat pierderi semnificative pe perioada pandemiei. Cand vine insa vorba de smartphone-uri, se pare ca exista cateva terminale care s-au vandut foarte. continuă pe Playtech

Cele mai bune telefoane: modelul surpriza de la Samsung care se bate cu iPhone 11

Un raport recent arata o schimbare spectaculoasa in piata telefoanelor pentru Samsung. Totodata, Apple inca a ramas pe primul loc, dar nu cu cel mai scump telefon. Ceea ce era de asteptat.

De ce are nevoie Mercedes de China pentru cele mai importante masini din urmatorii ani

Daimler e un nume mare in industria auto la nivel mondial si merge in directia care pare viitorul: adica ce a masinilor electrice. Iar China joaca un rol extrem de important. Daimler e.

Cele mai banoase institutii din Romania cauta sefi. Cine vrea sa prinda jackpot-ul de la ASF, de 14.000 de euro pe luna

Parlamentul a demarat marti procedurile pentru a alege sefii unora dintre cel mai bine platite institutii din Romania. Salariile de mii de euro pe luna si controlul asupra celor mai importante piete din Romania au atras atentia unor persoane controversate precum Daniel Zamfir si Iulian Iancu.

Cele mai stupide 5 motive invocate de oameni pentru a nu purta masca de protectie

Masca de protectie este obligatorie in Romania din 15 mai, insa nu toata lumea este dispusa sa poarte asa ceva in public, iar unii invoca pentru asta motive care mai de care mai.

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform.

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Era in Cartea Recordurilor: cel mai batran barbat din lume a decedat, la o varsta fabuloasa

Cel mai batran barbat din lume a murit ieri in Marea Britanie. Bob Weighton locuia la aproximativ 90 de kilometri sud-vest de Londra, in Hampshire. Bob Weighton a devenit cel mai batran.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Bucuresti - cea mai dinamica piata din ECE pe piata spatiilor industriale si logistice

Stocul spatiilor industriale si logistice din Bucuresti s-a dublat in intervalul 2015-2020, capitala Romaniei fiind cea mai dinamica piata din regiunea Europei Centrale si de Est in intervalul analizat, capatand amploarea unui pol logistic regional, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Un roman a devenit cel mai batran barbat din lume. Cine este Dumitru Comanescu, bucuresteanul de 111 ani

Un roman a devenit cel mai batran barbat din lume dupa ce britanicul Bob Weighton, care detinea acest titlu, a murit joi, la varsta de 112 ani. Dumitru Comanescu are 111 ani si sase luni si traieste in Bucuresti.

Mesajul celui mai batran barbat din lume, romanul Dumitru Comanescu: Dragii mei, am primit plin de emotie vestea cea mare...

Dumitru Comanescu a devenit joi, oficial, cel mai batran barbat din lume, dupa decesul britanicului Robert Weighton, care, la 112 ani, era cel mai longeviv barbat de pe planeta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )