Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cine a castigat marea finala Romanii au talent de la PRO TV. Nimeni nu se astepta la acest moment

Playtech Playtech,
Cine a castigat marea finala Romanii au talent de la PRO TV. Nimeni nu se astepta la acest moment

Anul acesta, marea finala a emisiunii Romanii au Talent, sezonul 10, s-a desfasurat atipic, cum nu s-a mai vazut, din cauza pandemiei de coronavirus, iar momentele s-au derulat de acasa. Cine a castigat marea finala Romanii au talent de la PRO TV Update: Cel care a castigat marea finala a sezonului 10, Romanii au talent: . continuă pe Playtech

Scandal dupa finala Romanii au Talent. A fost contestat rezultatul votului: Sa va fie rusine, PRO TV!

Telespectatorii PRO TV au facut scandal pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii, nemultumiti de desemnarea marelui castigator al sezonului cu numarul 10 al concursului de talente. Multi dintre telespectatori nu l-au vazut ca si castigator pe Radu Palanita Scandal dupa desemnarea castigatorului Romanii au Talent. Fanii au contestat rezultatul votului: Sa va fie rusine, .

Un copil in varsta de patru ani a castigat premiul de originalitate de la Romanii au talent VIDEO

Vlad Ciobanu, in varsta de patru ani, a castigat premiul de originalitate din cel de-al zecelea sezon Romanii au talent, in urma voturilor telespectatorilor.

Ce se intampla acum in culisele Survivor. Marea finala de la Kanal D, in cateva ore

Finala Survivor Romania va avea loc sambata, de la 20. 00, la Kanal D. Astfel, organizatorii fac acum ultimele pregatiri pentru marele eveniment. Castigatorul Survivor Romania va fi desemnat in urma voturilor telespectatorilor. Ce se intampla acum in culisele Survivor Romania. Fnala de la Kanal D incepe in cateva ore Kanal D, in aceste momente, aranjeaza .

VIDEO Toate momentele si clasamentul din finala de acasa Romanii au talent: cum a votat publicul

Finala Romanii au talent s-a incheiat cu victoria mecanicului auto Radu Palanita 40 de ani), primul Golden Buzz dat de Florin Calinescu in cel de-al zecelea sezon. Pe ultimul loc in preferintele telespectatorilor s-a clasat artistul rus Gennady Tkachenko-Papizh, trimis in finala de Smiley si Pavel Bartos.

Viata clujencei care a uimit Romanii au talent in uniforma militara maoista: China inseamna toti prietenii mei

Concurenta de pe locul II in finala Romanii au talent a devenit cunoscuta in Romania dupa momentul artistic contestat de unii internauti - o doina de catanie chinezesca interpretata in uniforma militara - care i-a adus biletul spre semifinala. Siena Vuscan este o mica vedeta in China, tara in care traieste de 5 ani si de care s-a atasat foarte tare.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )