Libnet.ro
UNICEF

16:45

Curs BNR pentru 13 ianuarie 2021. Noi valori negative pentru leul romanesc?

Playtech Playtech,
Curs BNR pentru 13 ianuarie 2021. Noi valori negative pentru leul romanesc?

Un curs BNR pentru 13 ianuarie 2021 va fi emis astazi de Banca centrala, dupa ora 13:00. Desi suntem inca la inceput de an, analistii spun ca economia romaneasca se va confrunta cu un an furtunos. Efectele pandemiei se vad deja in economie si in cursu de referinta, dolarul trecand, recent, peste pragul de 4 . continuă pe Playtech

Curs BNR pentru 12 ianuarie 2021. BNR trebuie sa transforme cursurile de schimb in politica economica

Astazi se va emite un nou CURS BNR pentru 12 ianuarie 2021, dupa ora 13:00. Efectele actualei crize economice obliga banca centrala sa transforme, sau nu, cursurile de schimb in politici economice? Ramane de vazut care vor fi pasii BNR in urmatoarea perioada. BNR trebuie sa intervina in piata Cand se va incheia pandemia Covid-19, .

Curs BNR pentru 11 ianuarie 2021. Dolarul american a trecut pragul critic

Astazi Banca Nationala a Romaniei va emite un nou CURS BNR pentru 11 ianuarie 2021, pentru principalele valute, incepand cu ora 13:00. Romania este inca in criza, atat epidemiologica, dar cel mai grav, in criza economica. Deprecierea leului in fata monedei europene este un efect direct al actualei crize ecnomice generate de pandemia de covid-19.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. De Luna noua, Berbecii se aliniaza cu scopul lor si au rezultate, iar Fecioarele au bete in roate

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Este o zi cu Luna noua in Capricorn, suntem motivati sa ne realizam si suntem pe cont propriu, pentru ca trebuie sa ne punem la treaba.

Prognoza meteo, azi, 13 ianuarie 2021. in regiunile sud-estice vor fi precipitatii mixte

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 13 ianuarie 2021. Potrivit acestora, in regiunile sud-estice, vor fi precipitatii mixte. Prognoza meteo in.

Horoscop 13 ianuarie 2021. Ce zodii au noroc azi. Vesti bune de la locul de munca

Dupa orice furtuna apare si soarele. Data de 12 ianuarie l-a adus zodiilor ba vesti proaste si risc de esec, ba momente limita si surprize neplacute, din cauza lui Mercur in Varsator, care a format un aspect tensionat de careu cu Uranus in retrograd din Taur. Astazi, 13 ianuarie, desi cifra considerata ghinionista, vine cu .

MACRO NEWSLETTER 13 Ianuarie 2021

Creditul de consum din SUA a crescut peste asteptari in noiembrie 2020, cu 15,3 miliarde de dolari, dupa o crestere de 4,5 miliarde in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 0,5%, de la 0,3% in luna anterioara. Creditul revolving, care include creditul acordat pe carduri, a scazut cu o rata anuala de 9,6%, dupa o scadere de 10% in luna anterioara, in conditiile unei scaderi lunare de 787 milioane de dolari, iar creditul nonrevolving, in principal pentru studii si auto, si-a accelerat cresterea anuala pana la 4%, de la 3,9%, pe fondul unei cresteri lunare de 16,1 miliarde de dolari. Sursa: Federal Reserve) .

Horoscop 13 ianuarie 2021. Berbecii trec pe blue mood, Gemenii au o energie negativa in jurul lor

Berbecii si Scorpionii simt pe pielea lor ce inseamna blue mood, dar o schimbare a dispozitiei nu inseamna sfarsitul lumii. Gemenii sa fie si ei atenti, pentru ca au o energie negativa in jur.

Coronavirus in Romania, 13 ianuarie 2020. Numarul cazurilor de COVID creste

Coronavirus in Romania, 13 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania.

Vremea de maine. Prognoza meteo pentru 14 ianuarie 2021: Va fi rece, ninge, iar zapada va fi viscolita

Vremea de maine aduce ninsori, vant si vreme rece. Asa arata prognoza meteo emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru joi, 14 ianuarie, atat in Capitala, cat si in restul tarii.

Brexitul a dus la incetarea activitatii a 49 de institutii financiare care operau in Romania. Din 1 ianuarie 2021, acestea sunt tratate ca entitati din state terte si au nevoie de autorizarea BNR

Activitatea bancilor din Marea Britanie care au notificat furnizarea de servicii pe teritoriul Romaniei prin intermediul sucursalelor, agentilor, distribuitorilor sau in mod direct, a incetat incepand cu 1 ianuarie 2021, in lipsa unei autorizatii acordata de BNR sau de o autoritate din UE, a transmis miercuri Banca Nationala. De la data de 1 ianuarie 2021, acestea sunt tratate ca entitati din state terte, necesitand in acest sens, o autorizatie acordata de catre Banca Nationala a Romaniei sau de catre o autoritate competenta dintr-un alt stat membru UE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )